Flot sejr i sidste kamp

HB Køges U19 drengetalenthold lukkede efterårssæsonen en kold lørdag i december ved at hente sæsonens tiende sejr ud af femten mulige. De sendte HIK tilbage til Hellerup med et nederlag på 0-5 hjemme på Capelli Sport Stadion. En stor sejr, men tre mål for lille til HB Køge midlertidigt kunne overtage førstepladsen i rækken.

Det var angriberen Javany Antonio Lawrence der indledte scoringen efter elleve minutter til 1-0 for svanerne, mens Alfred Gøthler, hentet op fra U17 holdet, scorede til 2-0 efter en halv times spil. Han kan åbenbart score mål i alle rækker.
Herefter var det Mahdi Babaiasl tur. Han scorede til 3-0 efter 43 minutter, men han var slet ikke færdig endnu. Efter pausen scorede han til 4-0 efter 52 minutter, mens han sluttede kampen, målscoringen og året af med at score til 5-0 i sidste ordinære minut.

Flot sejr at overvintre på for HB Køges U19 hold, som ligger på andenpladsen, men holdene under har nogle kampe i hånden, og kan gå forbi. Det er dog ikke nu de skal ligge nummer 1, men når sæsonen er slut.

Kampene genoptages til marts 2024.

Capelli Sport