Flot sejr til U19 Ligapigerne

HB Køges U19 ligapiger spillede søndag endnu en topkamp, og denne gang var det ude mod Brøndby, som med en sejr kunne gå forbi HB Køge. Det lykkedes HB Køge pigerne at hente en 3-2 sejr i Brøndby og lægger hermed maksimal pres på FC Nordsjælland som fortsat er på førstepladsen.
Liv Norre Rasmussen bragte HB Køge foran allerede efter fem minutter, men hjemmeholdet slog tilbage og udlignede til 1-1 efter sytten minutter. Blot fire minutter senere bragte August Callesen svanerne i front igen, men efter 39 minutter udlignede Brøndby til 2-2. HB Køge var dog ikke færdige med målscoringen i første halvleg og med tre minutter igen scorede Emelia Oskarsdottir hvad der skulle vise sig at være sejrsmålet til 3-2. Der blev nemlig ikke scoret efter pausen.
Flot sejr til pigerne, og førstepladsen er kun et point væk med to runder tilbage.

U16 Ligapigerne var til gengæld nede med 0-3 ved pausen til Brøndby, men et lille lyspunkt var det at svanerne vandt anden halvleg 1-0, men endte altså med at tabe med 1-3. HB Køges målscorer var Sarah Holmegaard Hansen. Kom igen piger.

Drengene spillede lørdag sæsonens sidste kamp hjemme mod Hvidovre. I Herfølge mødte U17 holdene og her snuppede forstadskøbenhavnere alle tre point da de mod slutningen af kampen scorede tre mål og da HB Køge ikke scorede kunne de tage hjem med en 3-0 sejr. HB Køges slutter på syvendepladsen i rækken.

U19 talentdrengene spillede mod Hvidovre på Capelli Sport Stadion i Køge. Her gik heller ikke. Hvidovre kom foran 1-0 efter seks minutter, men efter 16 minutter udlignede Ibrahim Figuigui til 1-1. Inden pausen bragte Hvidovre sig foran 2-1 og da de også scorede to mål efter pausen kunne de tre de tre point med i tasken med en 4-1 sejr.
HB Køge slutter på en placering som mindst nummer 5.

Capelli Sport