Flytning til Køge Idrætspark har givet et kommercielt boost

HB Køges stærke erhvervsnetværk, NETVÆRKET, markerer sig igen og igen som regionens stærkeste erhvervsnetværk, og i 2019 har HB Køge og NETVÆRKET oplevet en markant vækst.

Antallet af medlemsvirksomheder i HB Køge og NETVÆRKET er steget, og oftere end tidligere set er det virksomhederne selv, der kontakter HB Køge for at blive en del af det stærke erhvervsnetværk.

– Der er sket en tydelig ændring efter at HB Køge er flyttet fra Herfølge til Køge Idrætspark. Flytningen har i den grad bidraget til et kommercielt boost, fortæller Andreas Simonsen, der er salgsansvarlig i HB Køge.

HB Køge og NETVÆRKET er kendetegnet ved året rundt at invitere til mere end 50 forskellige netværksmøder og arrangementer. Der er noget for enhver smag, og netop det er med til gøre NETVÆRKET i HB Køge til regionens foretrukne erhvervsnetværk.


– Siden årsskiftet har vi budt mange nye partnere i HB Køge og NETVÆRKET velkommen ombord, og vi mærker også rigtig stor opbakning blandt de mange virksomheder, der har været en del af NETVÆRKET i mange år. Vi oplever virksomheder, der forlænger deres engagement i HB Køge og NETVÆRKET og partnere, der opgraderer deres partnerskab. Det er vi også meget taknemmelige for. Vi ser det som et tegn på, at vi er med til at skabe værdi, og at mange partnere har et ønske om at være en del af HB Køge og NETVÆRKET, hvor der uden for kridtstregerne i de kommende år sker rigtig mange ting i Køge Idrætspark og i selve Køge by. Og selvom der stadig er byggeplads flere steder i Køge Idrætspark, så tiltaler det partnerne, at de ved, at der er bedre forhold på vej.

På nuværende tidspunkt er der i 2019 kommet næsten dobbelt så mange nye partnere ind i HB Køge og NETVÆRKET end i hele 2018, antallet af opgraderinger er mere end tredoblet, og antallet virksomheder, der er trådt ud af HB Køge og NETVÆRKET, er halveret.

Flere partnere er til gavn for både eksisterende og nye, da det øger mulighederne for forretning på kryds og tværs.

Der er mere end 50 arrangementer fordelt over hele året i HB Køge og NETVÆRKET:
“3. tirsdag…”, Go’ Morgen NETVÆRKET, Mandagsstævnemøde, Frokost NETVÆRKET, PreMatch, Netværkstur og Fest & Auktion.

Er du erhvervsdrivende og har lyst til at opleve HB Køge og NETVÆRKET, så kontakt HB Køges Andreas Simonsen på mail: AS@HBKoge.dk eller mobil: 81 72 84 41.

Capelli Sport