Følg aftenens kamp på Twitter

Onsdag kl. 18.00 løber HB Køge på banen på Letní Stadion i den tjekkiske by Chomutov til den første af i alt to kampe mod Sparta Prag i en direkte duel om en af de eftertragtede pladser i Champions League-gruppespillet.

HBKoge.dk er på plads på Letní Stadion, og vi sørger for, at du kan følge kampen fra start til slut på Twitter.

Kampen streames desuden af den tjekkiske tv-kanal Česká Televize, men det har desværre ikke været muligt at finde en løsning, hvor HB Køge kan vise kampen i Danmark på klubbens egne platforme. Det tjekkiske stream er som udgangspunkt desværre kun muligt at tilgå, hvis man er bosiddende i Tjekkiet.

HB Køge arbejder fortsat på at kunne få adgang til at vise aftenens kamp, men som tingene er netop nu, så lader det til, at det desværre ikke bliver muligt at se kampen i Danmark.

// Følg kampen på Twitter //

Returkampen streames

Om præcis en uge, onsdag den 8. september kl. 18.00, spilles returkampen mellem HB Køge og Sparta Prag. Den kamp streamer HB Køge selv, og det bliver derfor muligt at se den afgørende returkamp direkte på en af klubbens egne platforme, hvis man skulle være forhindret i at være på plads på Capelli Sport Stadion.

Mere information om stream af returkampen følger.

 

Capelli Sport