Følg lørdagens dobbeltopgør og mød HB Køges ejer

Lørdag er der på ny double header på Capelli Sport Stadion. Denne gang er det endelig med fans på stadion, men skulle det ikke være lykkedes dig at få adgang til lørdagens festivas, er det stadig muligt at følge både 1. Divisions- og Gjensidige Kvindeliga-opgøret hjemmefra. HB Køge dækker nemlig begge hold massivt og på tværs af flere platforme.

Stream

Som alle opgør i Gjensidige Kvindeligaen streames kampen på Kvindeliga.dk og MyCujoo. Denne gang skrues der op for ambitions- og præsentationsniveauet, når lørdagens udsendelse starter 15.40 med optaktsstudie, hvor der vil være et helt særligt interview med HB Køges ejer George Altirs, der i et sjældent interview vil fortælle om sine tanker bag investeringen i HB Køge, kvindeprojektet og klubbens fremtid. I pausen vil der desuden være interview med Vice President i Capelli Sport Jason Arnold og General Manager for HB Køge Walid Khoury, der hver især vil fortælle om, hvordan man vil arbejde strategisk og struktureret med udviklingen af kvinde- og pigefodbold i HB Køge.

Klokken 16.00 startes kampen og bliver vist med et setup med flere kamera styret af fotograf med VM-, EM- og OL-erfaring. Efter kampen vil der desuden være livereaktioner på kampens resultat. Opgøret kommenteres som vanligt af Superliga- og Europa League-kommentator Anders Ebbensen, der er med til at lede hele showet sammen med HB Køges Head of Women’s Football, Alfred Winther Groth.

Det hele kan tilgås via dette link:

HB Køge – FC Nordsjælland

Til det første af lørdagens opgør på Capelli Sport Stadion vil det også være muligt at følge HB Køge i aktion. Her dækker Viaplay som altid 1. Divisionsholdet, som efter at have været rundens udvalgte TV-kamp på TV3 Sport igen er tilbage udelukkende som stream.

Den kamp kan følges via dette link for abonnenter hos Viaplay:

HB Køge – FC Fredericia 

Twitter

Hvis man ikke har mulighed for at følge med på streamen fra opgøret kan man også følge kampen på HB Køges Twitterprofil. Her vil der som til alle klubbens kampe i både 1. Division og Gjensidige Kvindeliga være løbende opdateringer med betragtninger og højdepunkter på skrift. Der vil her findes en konstant livescore og muligt at gennemleve kampen via livlig og til tider partisk beskrivelse af kampens forløb.

Liveopdateringen kan følges på HB Køges Twitterprofil. 1. Divisionskampen kan du blive løbende opdateret på under hashtagget #HBKFCF, mens Gjensidige Kvindeliga-kampen kan følges under #HBKFCN :

HB Køge på Twitter

Instagram

På Instagram kan du komme med bag kulisserne i HB Køges forberedelser til begge kampe. Der kan du få et helt særligt indblik i spillernes opvarmning, se startopstillingerne og følge både piger og drengene på allertætteste hold. Der vil være billeder og videoklip, som viser hvordan HB Køge forbereder sig og stille og roligt bliver klar til kamp. Det meste vil foregå på henholdsvis HB Køge Womens og HB Køges Instagram story, mens hovednyhederne vil fremkomme i feedet.

Følg HB Køge Women på Instagram og kom tæt på kampen her:

HB Køge Women på Instagram

Følg HB Køges 1. Divisionshold på Instagram og kom tæt på kampen her:

HB Køges 1. Divisionshold på Instagram

 

Vi ønsker alle en god kamp og glæder os til at byde velkommen på stream, Twitter, Instagram og ikke mindst Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport