Første træningsdag for Agger og Jacobsen: Humør og hårdt arbejde

Fredag havde NordicBet Liga-holdet første træning tilbage på Capelli Sport Stadion med Daniel Agger og Lars Jacobsen som den nye trænerduo. Således var det ikke kun den første dag på pinden for en række af de nye spillere, men også for Agger og Jacobsen, der tager hul på et nyt kapitel i livet.

Det var en særlig dag, som duoen har set frem til.

”Jeg har ikke været nervøs for denne dag, men nærmere spændt. Vi (Lars Jacobsen og Daniel Agger, red.) har været spændte. Selvfølgelig har vi forberedt os ekstremt længe, men når man så står med tingene, kan der ske nogle usete ting, og de situationer er fede at skulle finde løsninger på. Det var super godt at komme i gang”, siger HB Køges nye cheftræner Daniel Agger og fortæller om det første træningspas, der bød på noget anderledes end, hvad en normal opstart byder på.

”Jeg synes, at vi fik det ud af den første dag på træningsbanen, som vi gerne ville. Vi fik noget intensitet, vi fik nogle lidt trætte spillere og så fik vi nogle smil. Det var helt klart vores første prioritet, at vi skulle have humøret frem samtidig med, at vi arbejdede hårdt”.

Nu venter en træning lørdag, og så går turen til Bornholm mandag morgen, hvor en uges træningslejr som bekendt venter. En kærkommen lejlighed for et nyt trænerteam og en ny spillertrup til at komme tættere ind på hinanden.

”Humør på i dag og i morgen, fri søndag og så træningslejr fra på mandag. Der kommer vi selvfølgelig til at have nogle andre elementer på programmet, men træningslejren bliver fortsat også meget socialt anlagt, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Det er også sådan noget, vi skal bruge en træningslejr til”, slutter Daniel Agger af.

Se galleri fra fredagens træning her.

Capelli Sport