Første ungdomskontrakt underskrevet

Anna Brændstrup har underskrevet den første ungdomskontrakt i HB Køges kvindeafdeling, og skal være en del af talentafdelingen fremover. 16-årige Anna Brændstrup kommer til klubben fra FC Nordsjælland, hvor hun var med til at vinde pokalturneringen for U16 – et signal om den kraftige satsning og udvikling på kvindesiden.

Til talentafdelingen får HB Køge en offensiv-spiller med tekniske færdigheder. Derudover beskrives Anna Brændstrup som en dedikeret og målrettet spiller, der er hårdtarbejdende. I HB Køge får hun muligheden for at udvikle sig og træne med henblik på, at hun på sigt skal gøre sig gældende hos de forsvarende mestre i Gjensidige Kvindeligaen.

“Hun er førsteårs U18-spiller og har derfor god tid til at vænne sig til træningsmiljøet og niveauet i HB Køge. Vi ser et potentiale i Anna og tror på, at vi gennem vores set-up kan udvikle hende i retning af at få debut på vores førstehold. Med kontrakten til Anna beviser vi også, at vi satser på fremtiden og det langsigtede projekt omkring vores Gjensidige Kvindeliga-hold”, udtaler direktør Per Rud om ungdomskontrakten til Anna Brændstrup.

Ungdomskontrakten til Anna Brændstrup betyder, at HB Køge nu har tilknyttet den første ungdomsspiller på kontrakt til talentafdelingen. Det åbner op for, at der er fremtiden vil kunne skrives kontrakt med spændende, unge talenter til ungdomsafdelingen. Det skal på sigt styrke både talentafdelingen, men også talentmassen omkring førsteholdet i HB Køge.

Fakta om Anna Brændstrup: 

Født: 23. juli 2005

Udvalgte hold: U14 & U15 DBU Center

Tidligere klubber: Brøndby IF // FC Nordsjælland

Capelli Sport