Førsteholdsspillere gæster HB Køges samarbejdsklubber

Spillere fra HB Køges førstehold på både kvinde- og herre-siden har gennem de seneste uger været på besøg hos klubbens samarbejdsklubber i det syd- og vestsjællandske. Senest gæstede Viktoria Wik Havdrup Fodboldklub, hvor hun stod for træningen af deres U13- og U14-pigehold.

“Det var en rigtig god oplevelse at være ude hos Havdrup fodboldklubs U13- og U14 piger. Både pigerne og træneren virkede enormt glade for mit besøg og for de ting, jeg delte med dem. De var oprigtigt interesserede i det, jeg forsøgte at lære fra mig, hvilket også smittede af på mit engagement. Jeg gik derfra med en fantastisk følelse – og en følelse af at have været med til at inspirere en masse unge piger til at tro på deres drømme,” fortæller Viktoria Wik.

Fra herresiden var Frederik Bay og William Madsen senest forbi samarbejdsklubben fra Nykøbing Sjælland IF, hvor de her stod for træningen af deres U12- og U14-drengehold.

“Det har været en sjov og givende oplevelse at være ude hos Nykøbing Sjællands U12- og U14-drenge. Det er altid fed følelse, når man kan være med til at inspirere børn og unge – specielt når de deler den samme passion omkring fodbold,” lyder det fra William Madsen.

Viktoria Wik præsenterer dagens program for Havdrup Fodboldklubs U13- og U14-piger.

Pierre Larsen og Mike Jensen skriver autografer efter en succesful dag og træning med VG Fodboldklubs U13- og U14-drenge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generelt har HB Køges førsteholdsspillere sammen med klubbernes trænere stået for træningen af nogle af samarbejdsklubbernes spillere i aldersgrupperne U12-U17. Derudover har de holdt oplæg om deres vej til en karriere som professionel fodboldspiller og hvordan deres hverdag nu ser ud. I alle klubberne har børne- og ungdomsspillerne stillet masser af spørgsmål, fået skrevet autografer og taget billeder med HB Køge-spillerne. Udover besøgene får samarbejdsklubberne også et antal fribilletter til både NordicBet- og Kvindeligakampene, hvor også de mindre årgange får muligheden for at være indløbsbørn eller boldbørn.

“Vigtigheden af vores samarbejdsklubber kan ikke understreges nok. Som klub har vi en vision om at skabe sjove og udviklende rammer for bedre børne- og ungdomsfodbold – og det sker bedst i sparring med vores samarbejdsklubber. Gennem besøgene hos vores samarbejdsklubber stiller vi viden og erfaring til rådighed, og samtidig bliver vi bliver klogere på, hvad der rør sig i de næromliggende klubber. Vi er utroligt glade for, at vi i HB Køge har så mange samarbejdende klubber, der hver dag skaber grobund for sunde udviklingsmiljøer,” udtaler direktør Per Rud.

HB Køge har været på besøg i følgende klubber med disse spillere:

Førsteholdsspillere fra herre-siden
Karise IK U13 (drenge) med Abdul Arshad & Casper Jørgensen
Roskilde KFUM U14 & U17 (drenge) med Oliver Lassen & Joachim Rothmann
VG Fodbold U13 & U14 (drenge) med Mike Jensen & Pierre Larsen
Store Heddinge Boldklub U15 & U17 (drenge) med Yousef Salech & Oscar Buch
Nykøbing Sjælland IF U12 & U14 (drenge) med Frederik Bay & William Madsen

Førsteholdsspillere fra Kvinde-siden
Store Heddinge Boldklub U12 & U13 (piger) med Selma Svendsen og Agnete Marcussen
Nørre Alslev Boldklub U13 & U14 (piger) med Alberte Amby og Nicole Kozlova
Havdrup Fodboldklub U13 & U14 (piger) med Viktoria Wik

Capelli Sport