shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

FOKUS PÅ ESBJERG: “Skal lykkes med samme ting som mod Fredericia”

På mandag drager HB Køge vestpå, når man på udebane skal møde Esbjerg. Efter fire point i de seneste to kampe gælder det om at forsætte stimen.

“Vi har en tro på os selv. Jeg synes, at vi har set fornuftige ud de sidste kampe mod to tophold. Nu skal vi bevise, at vi kan sætte tre gode kampe sammen i streg. Vi skal sørge for, at præstationen er god, for så skal pointene nok komme. Det har vi set de seneste kamp. Vi skal forsætte vores gode udvikling”.

Sådan siger First Team Coach Lars Jacobsen om Esbjerg, der venter HB Køge på udebane mandag aften i NordicBet Ligaen. Lars Jacobsen forklarer herunder mere om, hvilken størrelse Esbjerg er:

“Det er lidt samme system, som vi mødte mod Fredericia. De gør nødvendigvis ikke alle ting på samme måde som Fredericia, men det minder lidt om hinanden. Esbjerg har nogle giftige angribere, som er rigtig farlige, gode til at løbe dybt og som scorer mål. De spiller med en trebackskæde og to wingbacks. Så nogle af de ting vi lykkedes med i perioder mod Fredericia, skal vi også have fokus på mod Esbjerg”, fortæller Lars Jacobsen og uddyber

“Vi skal have godt styr på deres offensiv. Det vil sige primært deres to angribere og offensive midtbanespillere. Dem skal vi have styr på, da det ofte er dem, der skaber tingene for Esbjerg. Derudover skal vi også være opmærksomme på deres wingbacks. Hvis de får lov at dominere offensivt, så kan vi blive trykket langt tilbage på banen, så det skal vi sørge for ikke sker. Det bliver en opgave, vores backs og kantspillere skal løse i fællesskab. Omvendt ved vi også, at der ofte opstår noget plads på siderne, når de spiller med en trebackskæde og det skal vi forsøge at udnytte”. 

HB Køge og Esbjerg har begge ni point i NordicBet Ligaen inden mandagens indbyrdes opgør. Det bliver også en svær kamp på Blue Water Arena i Esbjerg i følge Lars Jacobsen:

“Der er ikke nogle nemme kampe i den her række. Vi har primært fået vores point mod topholdene. Så vi bilder ikke os selv ind, at der er nogle nemme kampe og specielt ikke Esbjerg, der inden sæsonen var en af favoritterne til oprykning. De har kæmpet lidt med at få skrabet point på kontoen, ligesom vi selv har gjort. Men samtidig synes jeg også, at Esbjerg ser stærkere og stærkere ud. Det må jeg bare sige. Det bliver en svær udebanekamp for os mandag aften. Vi rejser til Esbjerg for at få point med hjem. Det er vores målsætning, men det kommer ikke af sig selv” 

HB Køge kommer ind til opgøret med point i de sidste to kampe mod topholdene Lyngby BK og senest FC Frederica, som man slog med 3-0 på hjemmebane. Der er også flere ting, HB Køge kan tage med sig videre fra disse opgør.

“Der er absolut noget vi kan tage med fra de kampe. Vi har stået fint rent defensivt og har ikke lavet de her personlige fejl. Det skal vi forsætte med og jeg synes, at vi har set solide ud. Relationerne spillerne i mellem bliver bedre og bedre, fordi vi ikke er nødt til at skifte ud til hver kamp for tiden. Det gør, at spillerne ser mere og mere sikre ud, i de positioner de har og det er vejen frem for os. Vi skal have noget kontinuitet ind i holdet”, siger Lars Jacobsen.

Der er kampstart mellem Esbjerg fB og HB Køge på Blue Water Arena klokken 19.00. Kampen kan følges via HB Køges egen Twitter-profil eller ses på Viaplay.