FOKUS PÅ FREMAD AMAGER: “Tilbage på sporet”

På lørdag gælder det Fremad Amager på udebane i NordicBet Ligaen kl. 13.30 på Sundby Idrætspark. Det bliver den tredje kamp på en uge for et skadesramt HB Køge mandskab. Vi har taget en snak med First Team Coach Lars Jacobsen om den kommende modstander:

“Det er altid farligt at møde hold, som pointmæssigt kæmper med det. Det gør vi jo også selv. Nu har vi set Fremad Amagers kampe, og er klar over, hvad der venter os. De kunne sagtens have fået flere point ud af deres kampe, så jeg tror, at det bliver en svær kamp. Derudover bliver det også en vigtig kamp på et tidligt tidspunkt i sæsonen”

Fremad Amager ligger sidst i NordicBet Ligaen og har på nuværende tidspunkt stadig deres første point til gode. HB Køge har også haft en svær periode, men Lars Jacobsen håber, at holdet kommer tilbage på sporet:

“Det er en kamp, hvor vi forhåbentlig kan komme tilbage på sporet pointmæssigt. Det er vores fokus efter en skuffende kamp i Nykøbing. Vi skal tilbage igen, men det er først og fremmest indsatsen, vi skal sørge for er rigtig og så må vi se, hvad vi får med af point. Vi skal have fokus på den energi, vi ligger for dagen og at vi kommer ud på banen med den rigtige attitude”.

Lars Jacobsen beskriver lørdagens modstander i NordicBet Ligaen på følgende måde:

“De spiller med tre nede bagved og to wingbacks, så lidt igen et andet system end vi har prøvet tidligere. Det kommer vi ofte ud for her i NordicBet Ligaen, at det kan variere meget, hvad de enkelte hold kommer med. Derudover havde Fremad Amager sidst to centrale midtbanespillere og så tre oppe foran. Dygtigt hold på bolden, især til at spille ud bagfra. Boldsikre spillere og en keeper, der gerne deltager i spillet, så der skal vi have fokus på, at de ikke spiller vores første pres for nemt væk”, fortalte Lars Jacobsen om Fremad Amager.

Ser vi på de seneste fem indbyrdes opgør mellem HB Køge og Fremad Amager, så har de budt på én HB Køge sejr, tre sejre til Fremad Amager og en enkelt uafgjort. Der har været tale om tætte opgør med få mål. First Team Coach Lars Jacobsen forventer også en svær kamp:

“Jeg tror det bliver en rigtig svær kamp for os. Vi skal sørge for at være fremadrettede i vores spil, men et nøglepunkt for os bliver, at vi skal være gode på bolden. Vi skal have nogle pasninger ind i holdet. Det har været lærdommen fra de første par kampe, vi har spillet på kunstgræs. Vi skal have flere pasninger på holdet og være mere sikre i vores boldomgang. Derudover så må vi ikke lave så store individuelle fejl, som vi har gjort indtil videre, da de bliver straffet i den her række”.

Der er kampstart kl. 13.30 på Sundby Idrætspark, når HB Køge på udebane skal forsøge at få point på kontoen.

Capelli Sport