shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

FOKUS PÅ HVIDOVRE: Kampen om kontrol

På søndag d. 1. august kl. 14.00 tager HB Køges NordicBet Liga-hold imod Hvidovre i første hjemmebanekamp i sæsonen. Efter en flot 2-0 sejr på en svær udebane på CASA Arena mod Horsens skal blikket nu rettes mod Hvidovre. Her følger First Team Coach Lars Jacobsens syn på den kommende modstander: 

“Først og fremmest er det en helt anden opgave, end den vi havde i Horsens. Som udgangspunkt spiller Hvidovre på en helt anden måde end Horsens med en fireback-kæde og så alt efter, hvordan de blander kortene én eller måske to angribere. Det kommer lidt an på, hvilken position Kim Aabech finder på banen. Dét er også det farlige ved Hvidovre. De har nogle rutinerede spillere, der kan styre tingene for dem. De har fået en Martin Spellmann ind, har Daniel Stenderup i forsvaret og Kim Aabech oppe foran. Så de har en akse op gennem holdet med nogle meget rutinerede spillere, der kan ændre tingene og dermed også måden de spiller på relativt nemt. F.eks. en spiller som Kim Aabech der gerne trækker langt ned i banen og deltager i opbygningsspillet. Det gør det uforudsigeligt for os som modstanderne, så det bliver en svær kamp.” 

Første hjemmebanekamp

Når HB Køge på søndag løber på banen på Capeli Sport Stadion vil det være første gang, at NordicBet Liga-holdet spiller hjemmebane kamp under det nye trænerteam. Lars Jacobsen forventer to hold, der vil kæmpe for at tage kontrol på bolden:

“Det er et rigtig godt hold med nogle dygtige spillere, der gerne vil have bolden og ikke er bange for at spille fodbold. Jeg tror også, at de vil føle sig ganske komfortable på kunstgræsset på Capelli Sport Stadion. Så jeg forventer en god kamp, men også en tæt kamp, hvor vi vil se to hold, der vil forsøge at tage initiativet på bolden” 

Hvidovre startede sæsonen ved at spille 1-1 mod de nyoprykkede Jammerbugt FC. Ser vi på de seneste fem indbyrdes opgør mellem HB Køge og Hvidovre, så har de budt på fire uafgjorte og en enkelt sejr til HB Køge. Der har været tale om en del tætte kampe. Så hvad er særlig vigtigt til søndagens kamp ifølge Lars Jacobsen?

“Vi skal først og fremmest stå stærkt defensivt. Derudover skal vi have lagt på i forhold til vores spil på bolden. Vi skal være dygtigere i vores pasningsspil og minimere antallet af fejl. Dér forventer jeg, at vi har et højere niveau og det er også noget af dét, vi har haft fokus på i denne uge på træningsbanen. Vi skal bringe noget af den energi og power i spil, som dette hold besidder” uddyber Lars Jacobsen. 

Sammenspillede Hvidovre

Hvidovre har haft den samme træner i Per Frandsen siden 2017, og har haft en stor kontinuitet i deres setup gennem en længere periode. Der venter altså HB Køge en modstander, der i flere år har arbejdet efter cheftræner Per Frandsens filosofi:

“Modsat os der har mange nye spillere og en ny trænerstab, så har Hvidovre arbejdet med den samme stamme af spillere gennem nogle sæsoner. De har haft den samme måde at arbejde på med Per Frandsen som træner og Peter Lassen som sportschef. Teamet kender hinanden ud og ind, så det er altid svært at møde et hold, der er så godt sammenarbejdet. Det bliver en svær opgave for os, men vi har fået en god start og det skal vi bygge videre på, når vi på søndag tager imod Hvidovre” forklarer Lars Jacobsen om modstanderen i søndagens kamp. 

Sæsonkort og billetter til søndagens kamp på Capelli Sport Stadion kan købes via linket her.