FOKUS PÅ NYKØBING: “Et hold med stor selvtillid”

I morgen møder HB Køge oprykkerne fra Nykøbing FC i NordicBet Ligaen. First Team Coach Lars Jacobsen forventer bestemt ikke nogen nem kamp, og sætter følgende ord på Nykøbing som modstander:

“Nykøbing er et meget alsidigt hold med mange facetter i deres spil. De kan spille direkte op på en stor, stærk angriber (Mathias Kristensen, red.). Det gælder både på hovedet, men også i fødderne, hvor han er god til at holde fast i bolden. Nykøbing har nogle hurtige kanter, der kan true i dybden og er generelt et hold, der er dygtige på bolden. Det er et af de hold, der har mest boldbesiddelse i ligaen, så det bliver en svær kamp mod et hold, der kan spille direkte, men også med stor tålmodighed”.

Nykøbing indtager på nuværende tidspunkt sjettepladsen i NordicBet Ligaen, hvor HB Køge er seks point efter dem. Nykøbing gik dog indtil landsholdspausen med en pokalsensation i form af en 3-0-sejr over F.C. København og en storsejr over ligaens førerhold FC Helsingør.

“Det er et hold med stor selvtillid, efter de par sejre. Så det bliver bestemt ikke nogen nem kamp, men samtidig føler vi også, at vi har noget, vi skal have revancheret efter Esbjerg-kampen. Sidst vi spillede på Capelli Sport Stadion vandt vi fortjent 3-0 over Fredericia og det er noget af det spil, vi viste i den kamp, vi skal finde frem igen”, siger Lars Jacobsen.

“Vi skal være velstruktureret og klar på Nykøbings styrker. De har to spillere, der laver næsten alle deres mål i Sebastian Koch og Mathias Kristensen, så der er vi klar over, at der ligger nogle trusler dér. Men ellers har vi haft stor fokus på os selv i landsholdspausen, hvor vi har trænet godt. Derudover skal vi være skarpe, når vi vinder boldene. Vi har set skarpe ud på omstillingerne, specielt mod Fredericia, og det skal vi være igen i morgen”, uddyber han.

Der er kampstart 13.30 i kampen mellem HB Køge og Nykøbing FC i NordicBet Ligaen på Capelli Sport Stadion. Billetter til opgøret kan købes via nedenstående link:

// Billetter til HB Køge – Nykøbing FC //