For første gang i årevis: Tredje NordicBet Liga-sejr i streg

For første gang siden august 2018 har HB Køge vundet tre kampe i træk i NordicBet Ligaen. Med en 3-1-sejr hjemme over Nykøbing FC blev det lørdag en kendsgerning – ligesom det også blev slået fast, at gæsterne må en tur ned i 2. division til næste sæson som følge af resultatet. Joachim Rothmann bragte svanerne foran tidligt i kampen, da han kom først på et fladt indlæg tæt under mål. Gæsterne fik udlignet, men med sin fjerde scoring i fire kampe imod Nykøbing FC sørgede Jacob Trenskow for en pauseføring til hjemmeholdet. Midtvejs i anden halvleg lukkede Leo Walta kampen med en fin langskudsscoring og dermed blev Nykøbing altså det tredje hold efter Fremad Amager og Hillerød Fodbold til at blive nedlagt af HB Køge den seneste tid.

HB Køge – Nykøbing FC
1-0 Joachim Rothmann (11. min)
1-1 Luca Kjerrumgaard (28. min)
2-1 Jacob Trenskow (38. min)
3-1 Leo Walta (63. min)

HB Køge Startopstilling
1. Oskar Snorre
2. Charlie Weberg
4. Nemanja Cavnic
6. Andreas Bengtsson
7. Mike Jensen
8. Leo Walta
9. Yousef Salech
11. Joachim Rothmann
15. Max Sauer
18. Jacob Trenskow
24. Casper Jørgensen

HB Køge indskiftninger:
Janus Seehusen for Casper Jørgensen (65. min)
Jubril Adedeji for Joachim Rothmann (65. min)
William Madsen for Andreas Bengtsson (72. min)
Zean Dalügge for Jacob Trenskow (72. min)

NordicBet Liga Kvalifikationsspil, 6. runde
Lørdag d. 6. maj 2023, 13.00
713 Tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport