Forlænget spilletid endte i pokalexit mod Lyngby

Det startede flot – og det var i det store hele en flot HB Køge-aften – men alligevel endte det med et exit for svanerne i Oddset Pokalens tredje runde.
Superliga-modstanderne fra Lyngby BK viste sig over 120 minutters spilletid stærkest i det indbyrdes opgør og tog derfor billetten videre til turneringens fjerde runde.

HB Køge sad ellers totalt på kampen første 45 minutter, hvor de kreerede adskillige chancer og også tog føringen. Janus Seehusen og Christian Tue erobrede i fællesskab bolden på midten af banen og ekspederede den videre til Youssef Dhaflaoui. Kantspilleren drev bolden mod mål og trak en Lyngby-forsvarer til sig – det skabte pladsen til at Seehusen selv kunne søge dybt, modtage en stikning fra Dhaflaoui og prikke bolden i mål. Det var Seehusens første mål siden maj 2022.
Lige så stærke svanerne var i første halvleg, lige så godt kom Lyngby BK ud til anden. På 10 minutter vendte gæsterne 1-0 til 1-2 med et par flotte scoringer og så måtte svanerne igen frem og presse på. Udligningen kom 2 minutter før den ordinære spilletid udløb, da Marcus Mustac Gudmann på akrobatisk vis sparkede bolden over hovedet på sig selv fra kanten af feltet, hvorefter kuglen sejlede i kassen og jublen kunne bryde løs på Capelli Sport Stadion.
2-2-resultatet betød forlænget spilletid – men ‘genstarten’ af kampen skulle vise sig at gå lidt ligesom genstarten efter første halvleg. Nemlig med fordel til udeholdet, som igen kom bragende ud og hurtigt fik bragt sig foran på ny. Denne gang formåede svanerne ikke at svare igen, og i stedet blev kampen lukket i anden halvleg af den forlængede spilletid hvor gæsternes scoring til 4-2 blev HB Køges endeligt i turneringen.

HB Køge startopstilling
12. Berkant Bayrak
2. Marcus Mustac Gudmann
4. Nemanja Cavnic
6. Janus Seehusen
8. William Madsen
9. Youssef Dhaflaoui
10. Christian Tue
14. Jubril Adedeji
15. Efe Bayrak
16. Silas Hald
24. Casper Jørgensen

HB Køge indskiftninger
Sebastian Larsen for Silas Hald (60. min)
Mike Jensen for Janus Seehusen (74. min)
Ifenna Dorgu for Christian Tue (74. min)
Niklas Jakobsen for Youssef Dhaflaoui (105. min)
Tobias Pedersen for Efe Bayrak (113. min)
Erkan Semovski for William Madsen (113. min)

Oddset Pokalen, 3. runde
Tirsdag d. 26. september 2023, 18.00
1.310 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport