Formstærke oprykkere på besøg fredag aften

Af sportsdirektør Per Rud

Det var en arbejdsindsats, der gav kuldegysninger helt ud på trænerbænken, som HB Køge i sidste weekend leverede mod Viborg, der er en af oprykningsfavoritterne.

0-0 på en svær udebane var bestemt et godkendt resultat, og et bevis på, at hårdt arbejde giver resultater.

Hårdt arbejde skal der også til fredag aften hvor Kolding IF’s formstærke oprykkere besøger Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark. Kolding IF er kommet flyvende fra start med tre sejre i sæsonens første tre kampe, og er eneste hold med maksimumpoint.

Vi har i midtugen været en tur i Toreby på Lolland, hvor vi spillede os videre i pokalturneringen. En god storsejr på 9-0 og et opgør, hvor vi fik set en masse af vores unge spillere i aktion. I dag træder de rutinerede kræfter til igen og trækker i arbejdstøjet i jagten på de tre point.

Tidligere på ugen kunne HB Køge præsentere hele to landsholdsspillere, der begge skal være med til at højne niveauet i bagkæden. Pablo Arboine og Matthew Briggs er navnene, og de har i år spillet landskampe for henholdsvis Costa Rica og Guyana.

21-årige Arboine kommer til fra Sarpsborg 08 i Norge og 28-årige Briggs kommer fra engelsk fodbold, hvor han har høstet erfaring fra både Premier League og Europa League. Velkommen til dem!

Også et stort velkommen til tilskuere, dommere og til vores gæster fra Kolding IF.

Vel mødt og god kamp!

Capelli Sport