Forrygende 4-0-sejr over Nykøbing

HB Køge udnyttede ikke deres chancer. Det var fortællingen i de første kampe af sæsonen, og det kunne faktisk også siges efter tirsdagens 4-0-sejr over Nykøbing FC. Svanerne spillede sig igen og igen til chancer og kunne sagtens have scoret endnu flere mål end de fire det blev til. Den overbevisende sejr blev grundlagt på en tidlig scoring af en sprudlende Jubril Adedeji – hans første i over et år grundet hans lange skadesperiode. I anden halvleg kom først Jacob Trenskow på tavlen inden indskiftede Abdul Arshad og til sidst Mike Jensen sendte bolden i mål. Sidstnævnte fra straffesparkspletten i det, der endte som en fortjent og ensidig HB Køge-sejr på 4-0, som lige så let kunne være end endnu større.

HB Køge 4-0 Nykøbing FC
1-0 Jubril Adedeji (16. min)
2-0 Jacob Trenskow (49. min)
3-0 Abdul Samad Arshad (84. min)
4-0 Mike Jensen, straffespark (90. min)

HB Køge startopstilling
1. Oskar Snorre
2. Jonas Jensen-Abbew
4. Nemanja Cavnic
7. Mike Jensen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
14. Jubril Adedeji
18. Jacob Trenskow
22. Janus Seehusen
24. Casper Jørgensen

Indskiftninger:
Effiong Nsungusi for Jacob Trenskow (67. min)
Oscar Buch for Joachim Rothmann (83. min)
Abdul Arshad for Jubril Adedeji (83. min)
Frederik Bay for Nemanja Cavnic (87. min)
Lorenzo Gordinho for Janus Seehusen (87. min)

Tirsdag d. 16. august, 19.00
903 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport