Forrygende Fest & Auktion

Efter et par års fravær kunne HB Køge og NETVÆRKET igen invitere til Fest & Auktion på Comwell Køge Strand.

200 gæster var lørdag aften samlet til årets største arrangement i HB Køge og NETVÆRKET. Der var lagt op til et brag af en aften. Og det blev det også.

Der var lækker mad fra Comwell Køge Strand, skønne vine og humøret var i top over alt. Undervejs var der masser af underholdning, og der var både mulighed for at få sendt lattermusklerne på overarbejde og at kridte danseskoene.

Stand-upperen Jacob Taarnhøj sørgede for første del af underholdningen og fik sparket stemningen og humøret helt i top med sit underholdende show. Senere var det musikeren Erann DD der fik folk ud på dansegulvet med nogle af sine allerstørste hits.

Auktion og eventyrrejse
Aftenen bød naturligvis også på den helt store auktion, hvor i alt 61 auktionseffekter var doneret af NETVÆRKETs medlemmer og andre af HB Køges mange støtter.

Salgschef Andreas Simonsen var konferencier, Jeanne Poppelhøj og hendes piger solgte lodder og uddelte auktionsbeviser, og HB Køges tidligere salgschef Jesper Lenskjold indtog rollen som auktionarius, og da auktionen blev rundet af var der med et samlet resultat på hele 660.000 kr.

Det store lotteri, hvor hovedpræmien var en eventyrrejse for to personer til New York med Travel Sense til en værdi af 25.000 kr. fandt også sin vinder. Det blev Lars Deleuran fra Hammershus Bageri, der løb med hovedgevinsten i lotteriet, hvor der var præmier for næsten 50.000 kr.

“Det var fantastisk igen at kunne invitere NETVÆRKET til Fest & Auktion, og man kunne mærke at gæsterne var glade for at kunne deltage i arrangementet. Der skal lyde en kæmpe stor tak til alle gæster, og til alle der på hver deres måde bidrog til at Fest & Auktion 2022 blev en fantastisk aften,” lyder der fra Brian Romme, der har været ansvarlig for planlægningen og afviklingen af arrangementet.

Capelli Sport