Frederik Munck bliver i HB Køge

Tidligere på efteråret indgik HB Køge en kort aftale med den lokale 19-årige kantspiller Frederik Munck, der vendte hjem til HB Køge efter et par år i FC Nordsjællands ungdomsafdeling. Nu er parterne blevet enige om en etårig kontraktforlængelse.

“Frederik kom til i starten af sæsonen, og viste sig godt frem som en hurtig og teknisk stærk offensivspiller. Vi tror på Frederik som en del af fremtiden, og er glade for at være blevet enige med om en forlængelse af aftalen. Vi har dog samtidig aftalt at undersøge muligheden for en udlejning i det kommende halvår med henblik på at øge mulighederne for mere spilletid her og nu”, fortæller HB Køge-direktør Per Rud.

“Jeg føler, at jeg som spiller kan udvikle mig i HB Køge og jeg har indtil nu kun fået vist den tillid, jeg har haft brug for for at føle mig tilrette. I den første tid i klubben har jeg lært meget om, hvad det vil sige at være seniorspiller i en professionel fodboldklub. Det er det rigtige træningsmiljø og dagligdag for mig, hvor der er mange, som er glade for at hjælpe og lærer fra sig. Jeg er jo ikke den største spiller, så for at kunne begå mig på det højeste niveau, skal jeg blive ved med at udvikle mig på den front”, siger Frederik Munck selv.

Frederik Munck startede sin fodboldkarriere i samarbejdsklubben AIK 65 Strøby, og skiftede som 10-årig til Herfølge Boldklub. Som U15-spiller blev han en del af HB Køge inden han som U17-spiller tog videre til FC Nordsjælland, hvor han spillede indtil denne sommer.

Foto: Tobias Thomas // TT Film

19-årige Munck har i denne sæson spillet tre kampe for HB Køges førstehold.

Capelli Sport