Et år efter sin ankomst i HB Køge er ghanesiske Fredrick Opoku fortid i HB Køge. Klubben og spilleren er sammen blevet enige om, at det for begge parter giver bedst mening at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Opoku er for langt fra en startplads:
– Vi har været glade for at have Fredrick i klubben, men han har desværre aldrig for alvor bidt sig fast på holdet, og derfor er det naturligt, at vores veje skilles nu. Fredrick er en god dreng med nogle gode færdigheder, som vi har nydt at have i klubben, lyder det fra sportsdirektør Per Rud.
Fredrick Opoku kom til HB Køge fra USL-klubben Penn FC sidste sommer. I starten af sæsonen var Opoku med til at give HB Køge den forrygende sæsonstart, hvor han sammen med resten af holdet imponerede mange i 1. Division. Men på det seneste har det knebet med spilletiden og har haft skader. Han slår dog fast, at han har haft et godt og udviklende ophold i dansk fodbold:
– Jeg har haft en rigtig god tid i HB Køge, og jeg har lært mange nye ting, som vil hjælpe mig i min udvikling fremadrettet. Folkene i klubben og de andre spillere har hjulpet mig meget, og jeg er kun ked af, at jeg ikke kunne hjælpe holdet mere på banen. Jeg behøver kampe, og har derfor brug for at komme videre i karrieren, udtaler Fredrick Opoku.
I alt nåede HB Køge at nyde godt af Opokus kræfter i 17 kampe, hvor han fire gange fik netmaskerne til at blafre.