Fuld fokus i jagten på tre point

HB Køge ser efter en halvsløj sæsonstart ud til at have fundet melodien. 10 point af 12 mulige er det blevet til i de seneste fire kampe, hvilket har sendt HB Køge op i midten af NordicBet LIGAEN inden efterårssæsonens sidste tre kampe. To i NordicBet LIGAEN og én i Sydbank Pokalen.

Her til aften får HB Køge besøg af Nykøbing FC, som i sæsonpremieren i juli måned på hjemmebane vandt 3-1 over HB Køge. I september måned mødtes de to hold så igen – denne gang på Capelli Sport Stadion, og med HB Køge som sejrherrer i Sydbank Pokalens 3. runde.

Mens HB Køge stille og roligt har arbejdet sig godt i gang, og kun har to nederlag i de seneste 14 kampe, så har Nykøbing FC omvendt haft det svært på det seneste. Holdet startede ellers som lyn og torden, og hentede ti point i sæsonens første fire kampe – blandt andet efter sejre over HB Køge og Vejle. Aktuelt er holdet dog inde i en stime på 10 kampe uden sejr, hvilket har sendt holdet nedad i tabellen – på 10. pladsen, tre point efter HB Køge, der samtidig har en kamp i hånden.

HB Køge og Nykøbing FC har mødt hinanden i alt 12 gange siden det første indbyrdes møde i august 2016. HB Køge har vundet halvdelen af de tolv kampe, mens Nykøbing FC har fire sejre. Det efterlader to kampe, der er endt uden vinder. Også scoringsmæssigt har de to hold været ganske lige. Den samlede målscore lyder på 19-18 i HB Køges favør.

De to holds indbyrdes statistik og aktuelle formkurver kan dog ikke bruges til noget når det går løs på kunstgræsset her til aften. Nøgleord som fokus, vilje og energi er altafgørende, og uden den rigtige indstilling, så vil vi komme i problemer.

Til slut en reminder om at det også er i disse dage, at man kan opleve U19 EM Kvalifikationskampe på Capelli Sport Stadion. I morgen, lørdag, kan du opleve Frankrig – Finland (13.00) og Danmark – Færøerne (18.00), og på tirsdag mødes Danmark og Frankrig kl. 14.00. Der er gratis adgang til alle kampe.

Velkommen til fodbold på Capelli Sport Stadion.

God kamp!

 

NordicBet LIGAEN

HB Køge – Nykøbing FC

Fredag den 15. november kl. 18.30

Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark

Capelli Sport