Fuld plade hos pigerne

HB Køges talentpiger havde hjemmekampe på Capelli Sport Stadion mod B 93, og her var HB Køge så ubeskedne at rydde bordet med to sejre.
Først i ilden var U18 holdene, og her var der ingen pardon. HB Køge vandt hele 6-0. Der skulle gå elleve minutter før HB Køge bragte sig foran, og det var Augusta Callesen som stod for det. Herefter var det HB Køges topscorer Johanna Pagels som med to mål efter 20 og 29 minutter bragte svanerne foran 3-0, som også var stillingen ved pausen.
Efter pausen scorede Emma Sofie Brandt Andersen det til 4-0, inden Augusta Callesen med sit andet mål gjorde det til 5-0 med atten minutter igen. I sidste minut scorede Liv Norre Rasmussen HB Køges sidste mål.
I U16 kampen var der noget mere spænding om resultatet. B 93 ligger foran HB Køge i rækken og skal HB Køge have en chance for at hive fat i dem var en sejr nødvendig. Det gik også fint i starten af kampen. Josephine Nielsen (17.), Sarah Holmegaard Hansen (19.) og Isabella Blinge Hansen gjorde det til 3-0 inden pausen.
Det fortsatte i positiv retning da Molly Nygaard efter 54 minutter bragte hjemmeholdet foran 4-0. Østerbroerne bed dog fra sig, og fik reduceret til 3-4 i sidste minut. I samme minut lykkedes det for Mie Buske Mieritz at score til slutresultatet 5-3 til svanerne.

Talentdrengene var lørdag taget til Næstved, og her var det ikke helt efter planen at hjemmeholdet løb med sejren i U19 holdenes kamp. Efter 0-0 ved pausen bragte de grønblusede sig foran 1-0 efter 56 minutter på et straffespark, men indskiftede Erkan Semovski fik udlignet efter 77 minutter. Det var dog ikke svanerne der hev sejren hjem, men hjemmeholdet som med fem minutter igen scorede sejrsmålet til 2-1. Æv.
Det nederlag hævnede det suveræne U17 hold imidlertid. Efter et føringsmål på et selvmål i det 11. minut, gjorde Ifenna Dorgu med to mål, Victor Musse og Emil Villumsen det til 5-0 inden pausen. I anden halvleg løftede HB Køge foden lidt på speederen og nøjedes med at score to mål ved William Friis og Alfred Gøthler, til slutresultatet 7-0.

Capelli Sport