Fysioterapeuter fortsætter i styrket setup

Køge Bugt-Møn-Borup Ryg- og Knæcenter fortsætter både som partner og fysioterapeut i HB Køge efter parterne er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet. Samarbejdet blev indledt sidste vinter, hvor fysioterapeut Mark Ebbesen og hans kollegaer blev en del af setuppet omkring HB Køges førstehold. Til begge parters begejstring er aftalen nu blevet forlænget, hvilket giver endnu bedre rammer for behandling af spillerne:

– Vi har indgået en god aftale, der også rækker ud i fremtiden. Aftalen er ikke bare lavet med fokus på kort sigt, men med henblik på den længere bane. De gode synergier, der er ved at vi både kan stå for ungdoms- og seniorniveau betyder, at der naturligt bliver lagt flere lag på. Vi har nu fået nogle rammer, som gør at vi kan måle os med Superliga- og landsholdsniveau. Den her aftale er med til at sætte nogle optimale rammer op omkring spillerne og deres behandling. Vi ser meget frem til at være med på den rejse, som HB Køge er i gang med og som Køgedreng er det fantastisk at være med til at udvikle klubben, siger ejer af Køge Bugt-Møn-Borup Ryg- og Knæcenter, Mark Ebbesen.

– Det har været vigtigt for os at lave en aftale, som vi begge er glade for. Fra start af har begge parter været interesseret i at forlænge samarbejdet, da vi kan se en stor værdi i det. Nu udvider vi og giver spillere på både senior- og ungdomshold endnu bedre muligheder for at præstere på det høje niveau som vi – og ikke mindst dem selv – forventer. Det betyder dog også et farvel til Henrik Madsen, som vi har nydt godt af i sin nye rolle som massør. Som spiller og anfører var han en kulturbærer og det tog han med som behandler. Det kan vi ikke takke nok for og han vil altid have en særlig plads i HB Køges historie, siger adm. direktør for HB Køge, Per Rud.

Foruden at være en del af behandlerteamet og derved være tæt på såvel senior- som ungdomsspillere, fortsætter Køge Bugt-Møn-Borup Ryg- og Knæcenter som også i NETVÆRKET. Det har også været en stor motivationsfaktor for Mark Ebbesen for at fortsætte i klubben, da han her oplever et sammenhold og netværk blandt de andre medlemmer, som han som forretningsejer ikke møder mange andre steder:

– At være en del af NETVÆRKET gør, at vi kan få en større synlighed på vores evner. Vi er ikke i tvivl om, at vi er dygtige, til det vi gør, man vi skal også have udbredt det. Samtidig får vi input fra andre snitflader og professioner, hvilket gør os bedre – ikke kun som behandlere, men også som forretningsfolk. Derudover er min anden forretning, Bjerre Flowers, nu også en del af NETVÆRKET for at støtte yderligere op. Det gør mig stolt på mange måder, at være så tæt på klubben, siger Mark Ebbesen.

Køge-Bugt-Møn-Borup Ryg- og Knæcenter tilbyder en lang række former for behandling til børn, unge, ældre, professionelle og amatører. Man kan læse meget mere om dem her.

Mark Ebbesen. Foto: Martin Håkan // Coverganda.dk

Capelli Sport