Gæstespillere træner med

HB Køge har for tiden besøg af to amerikanske gæstespillere, der træner med Gjensidige Kvindeliga-holdet. Spillerne optræder til dagligt for den amerikanske akademiklub Slammers HB Køge dér, som navnet svagt antyder, har tætte forbindelser til HB Køge. Akademiet er de sidste to år blevet kåret til det bedste talentakademi for piger i USA.

Akademiet Slammers skiftede sidste sommer navn til Slammers HB Køge efter der blev indgået en samarbejdsaftale, der sikrer en direkte forbindelse for akademiets bedste spillere til vores professionelle fuldtidssetup i HB Køge. Og det er altså den forbindelse, der nu har bragt de to unge kvindespillere til Danmark. Således ankom Slammers HB Køge-spillerne Daphne Nakfoor og Shae Harvey i mandags i Køge forud for et 2 uger langt træningsophold hos det dobbelte danske mesterhold.
15-årige Daphne Nakfoor er keeper og har netop vundet det amerikanske mesterskab med klubbens U15-hold. Derudover går hun på Jserra High School i Californien. Den unge keeper er meget begejstret for at have fået muligheden for at komme til HB Køge og opleve det profesionelle setup omkring kvindeliga-holdet.

“Det er meget stort for mig at få lov til at komme til HB Køge og opleve det niveau og den intensitet, der er i dette miljø omkring kvindeholdet. Det er en helt unik oplevelse og mulighed, som jeg helt klart vil anbefale andre at tage imod, hvis de får muligheden,” lyder det fra Daphne Nakfoor.

17-årige Shae Harvey er midtbanespiller og har netop vundet de centralamerikanske mesterskaber CONCACAF med USAs U17-landshold. Shae har allerede et scholarship på plads hos Stanford University, hvor hun starter i sommeren 2023. Også Shae Harvey har fået et godt indtryk af træningsmiljøet omkring kvindeligaholdet og føler allerede, at hun har fået en masse ud af besøget, som hun kan tage med sig videre.

“Jeg har allerede haft den bedste oplevelse her i HB Køge – også selvom jeg kun har været her i en uge. Det miljø, der er her i HB Køge, er virkelig positivt og trygt at være en del af. Det fordrer i den grad til udvikling, hvorfor jeg også føler, at jeg allerede har lært en masse, som jeg kan tage med mig videre,” fortæller Shae Harvey.

Begge spillere træner med i klubben som gæster for at få en oplevelse af miljøet i HB Køge og altså ikke med henblik på at blive permanent tilknyttet til klubben.

Stort velkommen til Daphne og Shae.

Capelli Sport