shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Gjensidige vil lave en fest til Fortuna-kamp

Når HB Køge på lørdag åbner portene til sæsonens sidste kamp imod Fortuna Hjørring, tilskuerrekordforsøg og trofæoverrækkelse bliver det med Gjensidige Kvindeligas hovedsponsor, Gjensidige, som kampsponsor.

Gjensidige har valgt at gå ind i den specifikke kamp for at være med til at skabe en endnu større fest, end der allerede er lagt op til.

Som hovedsponsor for Gjensidige Kvindeliga er det naturligt for os at spille en aktiv rolle på denne festdag, hvor vi skal fejre HB Køge som mestre for andet år i træk. Det har på alle måder været en spændende sæson, som vidner om den fine udvikling dansk kvindefodbold er inde i. Vi er sikre på at Capelli Sport Stadion vil danne en fornem ramme om finaledagen, og vi håber at se en masse glade kvindefodboldfans på lægterne,” siger Susan Blindbæk Vestergård, Sponsorship Manager i Gjensidige.

Som en del af deres engagement i kampen udlodder Gjensidige billetter inkl. forplejning til kampen på Facebook-siden for deres Drømmelegat-koncept Gjensidige Drømmelegat.
Derudover vil man kunne møde Gjensidige i GoToEvents Fanzonen foran stadion før kampen, ligesom Gjensidige vil være visuelt repræsenteret rundt på hele Capelli Sport Stadion.

Udover at fejre dagen sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere på stadion, så vil vi være synlige på flere måder i forbindelse med guldkampen – både på selve kampdagen og i ugen op til,” fortæller Susan Blindbæk Vestergård.

Er man kunde hos Gjensidige kan man som altid tage fire venner eller familiemedlemmer under armen og komme gratis ind til kampen. Hvis man endnu ikke har aktiveret sin sæsonbillet gennem Gjensidige, kan man gøre det her.

Til kampen forsøger HB Køge at sætte ny tilskuerrekord til en kamp i Gjensidige Kvindeliga. Klubben har det forgangne år siddet på rekorden efter sidste års tilsvarende kamp i sidste spillerunde – dengang imod Brøndby IF – men AGF overtog i den forgangne weekend rekorden, da de havde hele 1.357 tilskuere på Ceres Park til deres kamp imod Odense Q.

Dét er derfor tallet, HB Køge nu sigter efter at skulle overgå til lørdagens kamp. Billetter til kampen kan købes her.