Glæde i HB Køge over øget tv-bevågenhed

HB Køge indleder forårssæsonen med to tv-kampe. Det står klart efter at Divisionsforeningen har offentliggjort tv-kampene i de første fem spillerunder af forårssæsonen i NordicBet LIGAEN.

For HB Køges vedkommende betyder det at forårspremieren mod Vejle BK søndag den 1. marts og hjemmekampen mod Vendssel FF fredag den 6. marts begge vises på tv.

Og tv-transmissionerne er vigtige for klubberne. Antallet af tv-kampe i løbet af sæsonen spiller nemlig ind når tv-pengene uddeles. Det fortæller adm. direktør Per Rud:

“Vi glæder os hver gang en af vores kampe bliver udvalgt som en af ugens tv-kampe. Det sikrer god opmærksomhed på HB Køge, og gør at vores fodbold kommer ud til et endnu bredere publikum. Og så gør det naturligvis heller ikke noget, at vores andel af tv-pengene øges, hver gang vi får en tv-kamp”, fortæller Rud.

Og det er ikke kun på direktionsgangen, at man glæder sig når HB Køges kampe udvælges som tv-kampe. I salgsafdelingen mærker man nemlig også stor interesse, når HB Køges kampe vises i tv.

“En hjemmekamp giver naturligt et større fokus på HB Køge og klubbens partnere når tv-holdet er på plads og kampen vises på direkte tv. En tv-kamp er med til at brande HB Køge og på hjemmebane giver det den ekstra bonus, at også partnerne får lidt ekstra synlighed, f.eks. i form af tøjsponsorater, LED-bander og reklameskilte. Det giver bare mere opmærksomhed, og det kan vi mærke betyder noget hos partnere, selvom tv-kampe ikke er afgørende for dem. Det er en bonus”, fortæller salgschef Andreas W. Simonsen, og tilføjer, at man også mærker øget interesse for at deltage i netværksarrangementerne ved tv-kampene.

Meget mere 1. Divisionsfodbold på tv

Derudover står det klart, at der for fremtiden vil være meget mere 1. Division at finde i de danske tv-stuer. Med Viaplay som udbyder har Viasat købt rettighederne til at vise og streame samtlige af forårets kampe i landets næstbedste række. Således vil der til hver spillerunde være udvalgt én særlig kamp, der vises på TV3 Sport, men resten af kampene fra NordicBet LIGAEN vil alligevel være tilgængelige via streaming. Det betyder, at man fremover vil kunne følge med i alle HB Køges kampe – på både ude- og hjemmebane.

“Det er en stor ros til det produkt, som vi er med til at levere i 1. Division. Niveauet er tårnhøjt i rækken og spændingen er steget de sidste par år. Samtidig kan vi nu komme endnu tættere på vores fans og de kan også følge med, når vi ikke spiller hjemme på Capelli Sport Stadion. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning for at få udbredt fodbolden som produkt” siger adm. direktør Per Rud.

Så tager man ikke med på udebaneturen til Vejle den 1. marts, kan alligevel lade sig gøre at se kampen. Der skal blot tunes ind på TV3 Sport og så er drengene tilgængelig i stuerne.

Capelli Sport