God og udbytterig træningslejr for ungdommen

Søndag kom U13-, U14-, U15- og U17-drengeholdene hjem fra en uges træningslejr i spanske Salou. I løbet af ugen var der plads til flere daglige træningspas, kampe og sociale aktiviteter.

De modstandere som HB Køge-talentholdene kom op mod var et godt match, hvor de forskellige årgange fik god modstand. Det gav mulighed for at arbejde med forskellige dele af spillet og udvikle holdene mens de fik høstet vigtig spilletid. Således var resultaterne nedprioriterede, mens det taktiske samt relationelle var i højsædet.

Udenfor træningsbanen var der masser af fokus på sociale aktiviteter og anden form for træning. Mange elementer af det at være fodboldspiller var på dagsordenen.
Mentaltræner René Nielsen var derfor også med, og sammen med HB Køge-talenterne havde han god tid til at snakke om temaer som principper, værdier og forståelse for hinanden. Derudover blev der vendt emner som kostvaner og ernæring.

Lørdag var U15- og U17-trænerne desuden på besøg på det mytiske Camp Nou, hvor de kunne se danske Martin Braithwaite få debut for FC Barcelona i en storsejr over Eibar. Tidligere på ugen havde U13 set FC Barcelona mod Getafe.

Alt i alt kan såvel spillere som trænere se tilbage på en god og udbytterig uge, hvor holdene blev matchet på et godt niveau og kom endnu tættere på hinanden.

Se en håndfuld billeder fra træningslejren herunder:

Capelli Sport