God tur til Hobro

HB Køges U19 og U17 drengetalenthold var lørdag taget en tur til Hobro. Først i kamp var U19 holdene og her knock-out’ede HB Køge hjemmeholdet allerede efter tre minutter, hvor målscoren til 1-0 til HB Køge var Saman Jalaei. Efter 25 minutter af første halvleg scorede Vinicius Faloni til 2-0, og det formåede Hobro ikke at ændr på, så HB Køge kunne tage hjem med de tre point, og en placering på tredjepladsen i divisionen.

Til gengæld var der noget mere drama i kampen i U17 divisionen. Inden kampen indtog Hobro førstepladsen, men svanerne har en opadgående formkurve så kampen var imødeset med spænding.
Topholdet kom da også foran efter et kvarter i første halvleg, men efter to minutter i anden halvleg udlignede de også for HB Køge så den ordinære kamp endte 1-1. Her scorede begge hold på de første fem spark, hvorefter det var det hold som første brændte der måtte set det ekstra point gå til det andet hold. HB Køge blev ved med at score og først ved det syvende spark, brændte Hobro og HB Køge kunne tage to point med hjem til Sjælland.
De syv mål på straffespark blev sat ind af Albert Lund, Filip Vingaard, Alfred Gøthler, Lukas Achton, Adam Choukri, Oliver Larsen og Oliver Engberg.

Ligapigerne? Nej de spiller først deres kampe på næste lørdag. Beklager forvirringen.

Capelli Sport