shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Gomes og Stamenic også landsholdsudtaget

I går modtog HB Køge besked om at Ronald Arevalo igen er udtaget for El Salvadors landshold, og nu ligger det så også fast at han ikke bliver den eneste HB Køge spiller, der skal afsted på landsholdstjeneste i de kommende uger.

Anfører Eddi Gomes er nemlig blevet udtaget for Guinea-Bissaus landshold til VM-kvalifikationskampene imod nabolandet Guinea d. 12. november og imod Sudan d. 15. november. Eddi var senest afsted med sit fødelands nationalmandskab i sommer, hvor han var med til at besejre Eswatini og Republikken Congo.

Også HB Køges lejespiller fra F.C. København, Marko Stamenic, er blevet udtaget til at repræsentere sit landshold New Zealand.
Stamenic kan se frem til en tur til Abu Dhabi i Emiraterne, hvor der venter to venskabskampe imod hhv. Algeriet d. 12. november og Burundi d. 16. november. Stamenic fik sin landsholdsdebut for New Zealand for en måned siden i en venskabskamp imod Curacao og kan altså nu potentielt føje to landskampe yderligere til sit CV.

Marko Stamenic deltog ikke i HB Køges 2-0-sejr over AC Horsens mandag aften, da han pådrog sig en mindre hjernerystelse imod Hvidovre ugen forinden. Forventningen er dog, at Stamenic nu er klar til at kunne spille med i landskampene for New Zealand.

Udover Arevalo, Gomes og Stamenic er også vores unge defensivspiller Sebastian Larsen udtaget til landsholdstjeneste. Sebastian Larsen skal med det danske U18-landshold til Tyskland, hvor der venter to venskabskampe imod tyskerne i Bremen.

HB Køge ønsker stort tillykke og held og lykke med udtagelsen til dem alle.