GoToEvents Fanzonen åben hele fredag

Når HB Køge fredag inviterer til ‘Langfodboldfredag’ – dobbeltkamp på Capelli Sport Stadion – er der samtidig sørget for underholdningen før og imellem kampene.

GoToEvents Fanzonen åbner således fredag klokken 12.00 – halvanden time før kick-off på herrekampen mellem HB Køge og Fremad Amager 13.30 – og holder åbent helt til kvindeholdets kamp starter klokken 17.00.

FIND DIN BILLET TIL KAMPENE HER

Her vil der være mulighed for at få sig en kop kaffe, kakao eller en kold fadøl samt en flæskestegssandwich fra Ronaldo’s, mens børnene underholder sig med GoToEvents’ aktiviteter. Der er blandt andet både bumper balls, fodbolddart og Fedtmulefodbold at kaste sig over på den lille kunstgræsbane bag hovedtribunen.

Også imellem kampene vil der være åbent for både aktiviteter, mad og drikke i GoToEvents Fanzonen. Det vil være muligt at bevæge sig frit mellem siddepladserne på tribunen og fanzonen mod fremvisning af billet/sæsonkort. Klokken 15.30 kan man få autografer og taget billeder med spillere fra både Kvindeliga- og NordicBet Liga-holdene i fanzonen.

Fanzonen er åben indtil kick-off på kvindeholdets kamp imod Kolding IF klokken 17.00. Billetsystemet til kampen er sat sammen således, at alle billetter og sæsonkort til én af kampene også gælder til den anden. Hvis du ikke allerede har anskaffet dig en billet kan du gøre det her.

Dobbeltkamp langfredag
12.00 GoToEvents Fanzonen åbner
12.30 Dørene til Capelli Sport Stadion åbner
13.30 HB Køge – Fremad Amager, NordicBet Liga
15.30 Autograf- og billedsession med spillere i fanzonen
17.00 HB Køge – Kolding IF, Gjensidige Kvindeliga

Capelli Sport