GoToEvents Fanzonen åbner igen søndag

Til forårets åbningskamp mod Jammerbugt i slutningen af februar slog HB Køge og GoToEvents for første gang nogensinde dørene op til GoToEvents Fanzonen forud for en herrekamp i HB Køge. Masser af folk kiggede forbi fanzonen og fik fastelavnsboller, flæskestegssandwich, fadøl og ikke mindst prøvet de mange sjove aktiviteter foran stadion af, inden 2-1-sejren senere kom i land inde på selve Capelli Sport Stadion.

På søndag gentages succes’en inden NordicBet Liga-kampen mod Fremad Amager – denne gang dog uden fastelavnsboller. Men flæskestegssandwichen bliver stadig suppleret af fadøl, popcorn og varm kaffe & kakao, som kan indtages mens børnene afprøver GoToEvents’ fodbolddartskive, fartmåler, det oppustelige fodboldmål eller for den sags skyld det oppustelige øksekast.

GoToEvents Fanzonen åbner klokken 11.30 søndag, to timer inden kick-off på kampen. Billetter til kampen kan købes her, mens aktiviteterne i fanzonen alle er til fri afbenyttelse.

Der forventes god aktivitet i fanzonen, da klubben som en del af ‘HB Køge Inspire‘ i samarbejde med Dana Lim har inviteret adskillige lokale folkeskoleklasser med til kampen, så vi opfordrer folk til at ankomme tidligt.
Du kan tilmelde dig GoToEvents fanzone-begivenhed på Facebook her.