Gratis bustur til sæsonpremieren i Nykøbing

HB Køge takker Svanerne – HB Køge Support for den store hjælp med at sætte den nyindkøbte mobiltribune op på udebaneafsnittet på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark, og kvitterer med en gratis bustur for alle medlemmer af fanklubben til sæsonens første kamp i NordicBet LIGAEN mod Nykøbing FC på søndag den 28. juli.

Turen starter og slutter ved Bar Slap A’, Nørregade 34 i Køge. Der er mødetid kl. 12.00.

Alle deltagere på busturen kan gratis smøre en sandwich inden afgang sponsoreret af Bar Slap A’ og Hammershus Bageri. Der vil være mulighed for at købe øl og sodavand på Bar Slap A’ inden afgang samt i bussen til og fra Nykøbing.

Busturen er gratis for medlemmer af Svanerne – HB Køge Support. Prisen for ikke-medlemmer er 50 kr. Entrébillet til stadion er inkluderet til alle deltagere i busturen.

Er du ikke allerede medlem har du mulighed for at melde dig ind samtidig med din tilmelding eller i bussen. Der er i øjeblikket kampagnetilbud, hvilket betyder, at man netop nu kan blive medlem af HB Køges officielle fanklub for kun 120 kr. Kampagnetilbuddet gælder i hele juli måned.

TILMELDING TIL BUSTUREN

Tilmelding til busturen for både medlemmer og ikke-medlemmer skal ske via mail til svanerne@hbkoge.dk.

Capelli Sport