Gratis kampbolde til de første 200 tilskuere lørdag

Mens vejret bliver koldere, vådere og mørkere i takt med efterårets fremskriden, fortsætter NordicBet Ligaens tætte kampprogram og HB Køges jagt på en top 6-placering. En absolut nøglerolle i dén jagt har klubbens tilskuere og den opbakning, de weekend efter weekend leverer for holdet trods de kedeligere vejrforhold. Dét vil NordicBet Liga gerne belønne ved at forære en gratis replica af ligaens officielle kampbold til de første 200 tilskuere, der entréer Capelli Sport Stadion lørdag inden kampen imod Fremad Amager!

// KØB BILLET: HB KØGE – FREMAD AMAGER //

“Vores mest loyale tilhængere betyder alverden for klubben, og uden dem var vores eksistensgrundlag væk. Vi har brug for støtten mens grundspillet skærpes ind og vi jagter en plads i oprykningsspillet. Derfor er vi virkelig glade for, at NordicBet Ligaen vil hjælpe os med at belønne dem for deres trofaste støtte, for vi kan næsten ikke takke dem nok selv,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Boldene uddeles ved Nordicals-indgangen (Indgang A i den sydlige ende af Scor-tribunen) til de første 200 tilskuere, der tropper op efter dørene er åbnet lørdag klokken 11.00 forud for opgøret mod Fremad Amager.

Boldene uddeles i to forskellige størrelser – 100 bolde i str. 4 og 100 bolde i str. 5.

Har du endnu ikke sikret dig din billet til kampen og dermed potentielt en gratis bold, kan du gøre det her. Billetter til kampen mod Fremad Amager gælder også til eftermiddagens Gjensidige Kvindeliga-kamp imod FC Thy/Thisted Q.

Gaven fra NordicBet Ligaen er blot den seneste i rækken til ære for de mange loyale tilskuere, klubberne i rækken trofast får besøg af. I foråret forærede ligaen således også huer og handsker i HB Køges farver til klubbens tilhængere.

HB Køge – Fremad Amager
NordicBet Liga, 13. spillerunde
Lørdag d. 15. oktober, 12.00
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport