Gundelach: “Fantastisk”

HB Køge sikrede med 0-0 i Hvidovre adgang til top 6-slutspillet. Selve kampen var dog ikke noget at skrive hjem om, men det er ikke noget der fylder hos rutinerede Mark Gundelach.

“Vi kom i top 6, og det er fantastisk. Det var ikke en særlig køn kamp, men vi skulle i top 6, og det kom vi, og det er det, jeg hæfter mig ved. Det var ikke kønt for det var banen ikke til. Vores mål var at komme med i top 6-slutspillet, og vi kunne på et tidspunkt høre, at der ikke var scoret i den anden kamp, så vi skulle ikke sætte noget til. Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men det er ikke det, der har fokus lige nu. Vi er i top 6, og det er fantastisk”, fortæller højrebacken.

Den anden kamp som Mark Gundelach hentyder til var opgøret mellem Silkeborg og Fremad Amager, hvor sidstnævnte var eneste hold, der kunne true HB Køges plads i top 6. Det krævede dog at amagerkanerne på udebane leverede overraskelsen mod formstærke Silkeborg. Og undervejs tikkede der et par meldinger ind, så HB Køge-spillerne kunne vide om de skulle jagte eller forsvare et bestemt resultat.

“Vi fik at vide på et tidspunkt, at det stod 0-0, og så fik vi til sidst at vide, at Silkeborg var foran 2-0, og så kunne vi godt regne ud, at vi nok var videre, så det var rigtig fedt at have den følelse til sidst”.

Top 6-placeringen og det kommende slutspil betyder meget for HB Køge-spillerne. Det betyder nemlig, at man ikke behøver kigge nedad, men i stedet kan se frem til ti slutspilskampe mod de andre hold i oprykningsspillet.

“Det betyder alt. Vi ved at det i bund 6 bliver et hundeslagsmål om hvem der skal rykke ned. Nu kan vi få sat vores hold ordentligt sammen, og få bygget noget op, og selvfølgelig skal vi gå efter det vi kan. Top 4 er inde for rækkevidde, og det skal vi gå efter, men lige nu er det bare glæden over top 6, der er stor”.

Capelli Sport