Gundelach: “Fremad Amager er en god test for os”

Lørdag eftermiddag spiller HB Køge træningskamp på udebane mod Fremad Amager. Et hold som HB Køge kender ganske godt efter mange år sammen i NordicBet LIGAEN.

Hos HB Køge ser højrebacken Mark Gundelach frem til kampen, og frem til at måle sig mod et hold fra samme række.

“Det bliver spændende. Det er en god test for os. Vi har spillet mod Fremad Amager i første division, og vi plejer altid at spille nogle tætte kampe. Det er en rigtig god test. De har et rigtig godt hold, og vil gerne have bolden, så der kommer nogle udfordringer, og det bliver godt at se, hvor vi står i forhold til dem”, fortæller Mark Gundelach.

Gundelach har i løbet af transfervinduet budt nogle nye spillere velkommen. Blandt andet Nicholas Marfelt, Valon Ljuti og Rocco Romeo. Og de nye spillere har efterladt et godt indtryk i deres første halvanden uge i klubben.

“Det ser spændende ud. Det er altid godt at få nogle nye spillere ind. Det giver noget ny energi, og gør, at de nye selvfølgelig vil vise sig frem, og at de gamle også skal være på tæerne, og vise, hvad de kan”.

Mark Gundelach står noteret for 121 kampe i HB Køge-trøjen og er efter Lee Rochester (158) og Kristian Andersen (127) i top-3 over spillere med flest kampe for klubben.

 

Træningskamp

Fremad Amager – HB Køge

Lørdag den 21. august kl. 15.00

Sundby Idrætspark

NB! Fremad Amager oplyser, at kun hjemmeholdets fans har adgang til kampen. Fans af HB Køge tillades altså ikke adgang til kampen grundet de samme gældende regler som i NordicBet Liga.

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

Capelli Sport