Gundelach: “Vi ved, at vi kan få det vendt”

HB Køge spiller onsdag kl. 17.00 på hjemmebane mod FC Fredericia. Her skal HB Køge forsøge at rejse sig ovenpå to skuffende kampe og resultater mod Hvidovre og Næstved. HB Køges højreback Mark Gundelach sætter ord på nederlaget, men retter hurtigt fokus på onsdagens hjemmekamp.

“Vi var bagefter i de fleste facetter af spillet mod Næstved, og det var fortjent, at de vandt, selvom vi også havde vores muligheder. Dem greb vi ikke og samtidig var vi ikke gode nok i de afgørende situationer i vores eget felt, så det var fortjent, at Næstved tog sejren. Vi ser fremad mod Fredericia i morgen, og vil gøre alt for at få tre point i morgen”, fortæller Mark Gundelach til HBKoge.dk.

Netop Fredericia er pointmæssigt rækkens stærkeste udehold. Det er derfor en hård modstander, der gæster Capelli Sport Stadion.

“Fredericia er et rigtig godt spillende hold, der gerne vil bygge op nede fra. Vi skal være rigtig stærke i vores dueller, og vi skal være meget bedre med bolden, end vi var mod Næstved. Jeg er sikker på, at vi også ser et helt andet udtryk i morgen. Det er jeg helt sikker på”, understreger Gundelach, der sammen med holdkammeraterne alligevel holder humøret højt, og sammen har de en stærk tro på, at tingene nok skal vende.

“Det er jo aldrig sjovt, når man har tabt. Det er det ikke i nogen trupper, og det er det heller ikke her. Men vi ved at det er vigtigt, at vi har et positivt syn på tingene, og vi ved, at vi kan få det vendt. Det har vi vist før, og det er jeg helt sikker på, at vi viser igen i morgen.

Onsdagens kamp bliver HB Køges første hjemmekamp med tilskuere siden efterårssæsonen, og det glæder de sig til i spillertruppen.

“Det betyder enormt meget. Det giver virkelig noget som spiller at vide, at man har opbakning fra tilskuerpladserne. Vi glæder os til at se alle, og forhåbentlig give dem en god oplevelse. Det fortjener vores fans. Både efter vores indsatser i de sidste par kampe, og efter den pause, der har været”.

NordicBet LIGAEN

HB Køge – FC Fredericia

Onsdag den 10. juni kl. 17.00

Capelli Sport Stadion

 

Foto: Martin Håkan // Coverganda

 

Capelli Sport