Hælscoring i hjemmesejr over Jammerbugt

HB Køge sikrede sig torsdag aften endnu en sejr hjemme på Capelli Sport Stadion. Denne gang var det Jammerbugt FC som blev besejret med 2-0 efter blandt andet en flot hælscoring fra Effiong Nsungusi. Resultatet betyder, at HB Køge nu er ubesejrede i de seneste 12 hjemmekampe, hvilket er ny klubrekord. De otte af kampene er blevet vundet. Pierre Larsen stod for det andet mål i sejren over Jammerbugt, der sikrer at HB Køge fortsat fører NordicBet Ligaens kvalifikationsspil inden de to sidste spillerunder.

HB Køge – Jammerbugt FC
1-0 Effiong Nsungusi (36. min)
2-0 Pierre Larsen (56. min)

HB Køge startopstilling
31. Frederik Mehder
4. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
7. Mike Jensen
10. Pierre Larsen
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
22. Janus Seehusen
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi

Indskiftninger
Daniel Thøgersen for Mike Jensen (68. min)
Mathias Nielsen for Nemanja Cavnic (68. min)
Erkan Semovski for Effiong Nsungusi (76. min)
Joachim Rothmann for Jacob Trenskow (76. min)
Sebastian Larsen for Emilio Simonsen (85. min)

Torsdag d. 19. maj 2022, 18.30
904 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport