Hagemann: “Intens kamp i vente”

De forsvarende pokalmestre fra FC Nordsjælland står for skud, når HB Køge onsdag aften tager hul på tredje runde af Gjensidige Kvindepokalen. 

Sidst de to hold mødte hinanden i Gjensidige Kvindeligaen, blev det til et lige opgør på Right to Dream Park, hvor kampen endte 0-0. Begge mandskaber har også fået en stærk start på sæsonen, hvor Nordsjælland pt. Ligger nummer 1, og HB Køge er 3 point bagud med en kamp mindre. Derfor bliver det også en intens og meget lige kamp, mener Maja Hagemann. 

“Pokalkampen mod Nordsjælland bliver helt sikkert hård og intens. Både os og Nordsjælland har fået en god start på sæsonen, og vi spillede også lige op sidst vi mødte hinanden,” lyder det fra den unge midtbanespiller. 

“Skal vi stå som vindere af tredje runde i pokalturneringen i morgen, så kræver det, at vi står stærkt defensivt. Vi skal være klar fra start og spille op til vores niveau. Derudover er det vigtigt, at vi får skabt noget mere offensivt end vi gjorde i sidste kamp. Vi skal være skarpe oppe foran, generelt skabe flere chancer og naturligvis score på dem,” fortæller Maja Hagemann. 

HB Køge kommer netop fra endnu et målløst opgør i weekenden, da de tog imod rivalerne fra Fortuna Hjørring. Trods dette er der mange ting, som holdet kan tage med videre, mener Maja.

“Fra Fortuna-kampen synes jeg, at vi manglede at være mere tydelige i, hvordan vi gerne ville spille og være mere aggressive i duellerne. Mod Nordsjælland skal vi helt sikkert have tempoet op, som vi manglede i sidste kamp. Jeg tror, at Nordsjælland bliver mere defensive, og så er det op til os at være stærke i omstillingerne, slutter Maja Hagemann.

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion onsdag d. 11. oktober kl. 18.30.
Køb din billet til kampen her

Capelli Sport