shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Hammershus Bageri og HB Køge fejrer kobberbryllup

Hammershus Bageri har gennem mange år været en loyal og stærk partner i HB Køge og NETVÆRKET. Partnerskabet strækker sig således helt tilbage til HB Køges etablering i sommeren 2009. Bageriet og fodboldklubben kan dermed nu fejre kobberbryllup efter 12,5 år som partnere, og det vil blive markeret på søndag i pausen af årets første kamp imod Jammerbugt FC.
Og ægteskabet mellem HB Køge og Hammershus Bageri kommer til at fortsætte længe endnu – Hammershus Bageri har således for nyligt forlænget deres engagement som EuroPartner i klubben for endnu et år.

Som et godt billede på det tætte og generøse samarbejde parterne imellem, donerer Hammershus Bageri 300 fastelavnsboller, der vil blive uddelt kvit og frit i GoToEvents Fanzonen foran stadion inden kampen.

Med leverancer af både sandwich, smørrebrød og kager til netværksarrangementer i HB Køge og NETVÆRKET er klubben altid sikre på at kunne servicere dens gæster med mad på et højt niveau. Apropos højt niveau vil Hammershus Bageri også fremadrettet være Profilpartner for herreholdets førstemålmand Oskar Snorre.

“Vores samarbejde med Hammershus Bageri er ualmindeligt værdifuldt for os. Dels hjælper de os altid, både når vi skal servere mad for spillerne og til arrangementer i blandt andet NETVÆRKET, men også fordi vi ved, at de altid støtter op om os. Det vidner et kobberbryllup også om. Loyalitet og trofasthed. Så vi er enormt glade for, at vi nu kan markere den her milepæl og for at Hammershus endda samtidig har valgt at forlænge samarbejdet med os,” siger HB Køges salgschef Andreas Simonsen.

Hammershus Bageri er beliggende på Vordingborgvej i Herfølge, og har derudover en café på Brogade i hjertet af Køge.

Fra alle i HB Køge skal der lyde et stort tak for opbakningen og et tillykke med kobberbrylluppet!