Betaling

HB Køge A/S modtager betaling med VisaDankort, VISA og MasterCard. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes.

Alle priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms.

HB Køge anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Alle varer leveres inden for 5 hverdage med mindre andet er angivet. Hvis en vare er i restordre kan der forekomme længere leveringstid. I så fald kontaktes du af klubben.

Vi sender ordrer via GLS PakkeShop eller GLS Arbejdsplads levering. Ønsker du levering til udlandet bedes du kontakte os for at få en pris.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

HB Køge vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved reklamation sendes varerne til:

HB Køge A/S
Ved Stadion 6
4600 Køge
mail@hbkoge.dk

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, fra den dag du modtager de bestilte varer. Du får 100% af beløbet tilbage, hvis varerne er returneret ubrugte i original ubrudt emballage, altså i samme stand som du har modtaget dem. Du skal selv sørge for at betale returomkostningerne.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere varerne.

Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@hbkoge.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, samt henvise til ordrenummer samt navn og adresse.

Ved returnering sendes varerne til:

HB Køge A/S
Ved Stadion 6
4600 Køge

Har du taget din vare i brug, og evt. også smidt emballagen ud, så har vi svært ved at sælge den igen, og vi vil fra sag til sag vurdere, hvor stor en procentdel af det oprindelige beløb, der kan returneres. Typisk vil det være mellem 40-50%.

Efter varerne er modtaget på vores returadresse (se nedenstående info), godkender vi returneringen, og vi vil hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto via det kort der er betalt med. Der går typisk 2-3 hverdage.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@hbkoge.dk

Generelt

Vi tager forbehold for stave-/tastefejl her på siden. Vi tager også forbehold for forkert lagerstatus samt udsolgte varer.

Privatlivspolitik

Du kan læse vores Privatlivspolitik her.

Capelli Sport