Hauervig og Holmbjerg søger videre

HB Køge og målmanden Casper Hauervig er blevet enige om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid. Den beslutning giver bedst mening for begge parter, som situationen er nu.

“Jeg er lige kommet tilbage fra en langvarig skade, og klubben har to andre gode målmænd. Nu har jeg fået en mulighed andetsteds, som gør at den her løsning giver bedst mening. Både for mig og for HB Køge,” forklarer Casper Hauervig.

“Det er ikke gået som håbet med mængden af spilletid i min tid i klubben, ikke mindst på grund af de skader, jeg har været ramt af. De har sat en stopper for meget. Men det har været en lærerig tid, og jeg har udviklet mig meget både som fodboldspiller og som menneske, så der er ikke noget at fortryde. Alle i klubben har hjulpet mig meget, her i blandt målmandsgruppen og hele spillertruppen. Så jeg ønsker dem alle sammen alt det bedste,” slutter Casper Hauervig.

22-årige Casper Hauervig kom til HB Køge fra Brøndby IF i sommeren 2019. Han nåede at spille fem kampe for HB Køge. To kampe i NordicBet Ligaen og tre i Sydbank Pokalen.

“Casper har brug for spilletid, og det kan vi ikke garantere ham. Nu har han fået en anden mulighed, som vi ikke ville stå i vejen for. Casper har altid leveret en professionel indsats her i klubben, så vi ønsker ham alt det bedste videre i karrieren,” siger HB Køges direktør Per Rud.

Holmbjerg til FA2000
Også 19-årige Malthe Holmbjerg søger videre i karrieren i jagten på mere spilletid. Malthe har i efteråret været udlejet til FA2000, og det er nu aftalt, at han fortsætter karrieren dér.

Malthe kom til HB Køge i januar 2020 fra FC Roskilde og nåede 5 optrædener for svanerne – alle fem i løbet af foråret 2021.

“Ligesom Casper har Malthe også været på jagt efter mere spilletid, end vi kan tilbyde ham i HB Køge. Det har han fundet i FA2000, og derfor er det den optimale løsning for alle parter, at han fortsætter dér,” siger Per Rud.

HB Køge ønsker dem begge al held og lykke fremover.

Capelli Sport