Häuser og Johansson på U20-landsholdet

To HB Køge-spillere er udtaget til landskampene mod Island og Norge.


Mägnus Häuser og Jakob Johansson klar for Danmark. Foto: Martin Håkan / Coverganda

Magnus Häuser og Jakob Johansson har været to af profilerne på HB Køges hold i den netop afsluttede sæson i NordicBet LIGAEN, og nu har de begge fået en ekstra bonus for deres præstationer i HB Køge-trøjen.

De er nemlig begge blevet efterudtaget til det danske U20-landshold, der i juni måned møder Island og Norge i to venskabskampe.

21-årige Häuser har aldrig tidligere spillet en ungdomslandskamp, og kan derfor få debut i rødt og hvidt, hvis han kommer i aktion i en af de to kampe.

20-årige Johansson står noteret for 16 ungdomslandskampe og seks scoringer. Hans seneste optrædener på et dansk landshold var to U20-landskampe mod Sverige i oktober 2017.

Det er i øvrigt værd at bemærke at også to tidligere HB Køge-spillere er med i landsholdstruppen. Det drejer sig om venstrebacken Malte Amundsen, der spiller i Vejle, samt Newcastle-angriberen Elias Sørensen.

De to venskabskampe spilles begge på CASA Arena i Horsens. Kampen mod Island spilles den 7. juni kl. 17.00, mens opgøret mod Norge spilles tre dage senere, den 10. juni kl. 15.00.

Angriberen Jakob Johansson spillede 30 kampe og scorede 15 mål i sæsonen, mens midtbanespilleren Magnus Häuser noterede sig for tre mål i 33 kampe.

Capelli Sport