Häuser: “Vi skal holde hovedet koldt og arbejde hårdt”

HB Køge har spillet tre uafgjorte i træk. Senest blev det 1-1 på udebane mod Superliganedrykkerne fra Vendsyssel efter en kamp, hvor HB Køge kom tidligt foran, men måtte indkassere et udlignende mål ti minutter før pausen. Helt overordnet var der tale om en god fodboldkamp, der bølgede frem og tilbage, og med momentum skiftende fra side til side.

Efter kampen var der tilfredshed at spore i HB Køge-lejren. Det fortæller midtbanedynamoen Magnus Häuser.

“Vi var generelt tilfredse med indsatsen mod Vendsyssel. Begge hold havde deres perioder i kampen og vi sluttede bedst af, og vi også havde et par store chancer. Omvendt så havde Vendsyssel også deres muligheder. Overordnet var det en lige kamp og en kamp, hvor vi var tilfredse med indsatsen, men vi ville gerne have haft mere end det ene point, siger Häuser til HBKoge.dk efter mandagstræningen på Capelli Sport Stadion.

HB Køge roder i øjeblikket rundt i den nederste halvdel af rækken, faretruende tæt på nedrykningspladserne. Og der er fuld fokus på at få vendt bøtten, og få nogle sejre, men tabellen er ikke noget Magnus Häuser bruger ekstra meget energi på at studere i øjeblikket
“Jeg kan kun tale på mine egne vegne, og jeg kan sige, at jeg ikke har vildt meget fokus på tabellen, og bruger ikke meget energi på at kigge på den. Selvfølgelig er jeg klar over, at vi ligger i bunden af rækken, og jeg ved, at hvert point er guld værd for os, men jeg ligger ikke søvnløs over, at vi ligger, hvor vi ligger. Jeg holder fokus på næste kamp, for at gøre tingene bedre og være mere målrettet på at arbejde mod en sejr i den næste kamp, vi nu spiller”.
Men selvom Häuser ikke bruger sin tid på at læse tabellen og studere pointdifferencer, så er han – som resten af truppen – naturligvis klar over, hvad der kræves af dem i sæsonafslutningen.
“Vi skal holde hovedet koldt, blive ved med at arbejde hårdt på træningsbanen og hele tiden få justeret nogle af de ting, vi kan blive bedre til. Vi skal få rettet de små fejl med at dække bedre op, spille mindre passivt og hele tiden få mere energi ind i vores spil. Det er de små detaljer der hele tiden skal forbedres og justeres. Med de mange kampe vi har i øjeblikket med mange midtugekampe, er træningen også doseret til mange kampe på kort tid. Træningen er i perioder ikke så fysisk – til gengæld arbejdes der så endnu mere med den taktiske del af vores spil”.
“Kolding er et sammentømret hold”
Tirsdag aften spiller HB Køge på hjemmebane mod Kolding IF, der som oprykker har været en af sæsonens store overraskelser, og som befinder sig i den øverste halvdel af tabellen.
“Kolding er hold der arbejder hårdt for hinanden. Det er et godt sammentømret hold, der står godt defensivt. Men jeg ved, at hvis vi kommer ind til kampen med masser af energi og et godt udtryk, så er Kolding også et hold, vi gode muligheder mod. Men det kræver, at alle spiller op til deres bedste, og at alle er 100 % koncentreret i tanke og handling. Vi har brug for en sejr, og det er som altid målet”, slutter Häuser.
NordicBet LIGAEN
HB Køge – Kolding IF
Tirsdag den 23. juni kl. 18.30
Capelli Sport Stadion

Foto: Martin Håkan // Coverganda

Capelli Sport