HB Køge åbner ‘GoToEvents Fanzone’

I samarbejde med Go To Events er HB Køge glade for nu at kunne præsentere ‘GoToEvents Fanzone’!

HB Køge åbnede med hjælp fra Go To Events i efteråret klubbens første fanzone nogensinde forud for flere af klubbens hjemmekampe i UEFA Womens’ Champions League. Nu har parterne indgået et nyt, større samarbejde, der betyder, at fanzonen i 2022 endnu oftere vil være åben inden HB Køges hjemmekampe og fremover bærer navnet GoToEvents Fanzone. Samtidig betyder aftalen, at Go To Events opgraderer deres partnerstatus i klubben og NETVÆRKET fra lokalpartner til regionalpartner.

Med Go To Events som fast medarrangør af klubbens fanzone, er det fremover sikret, at der altid vil være masser af sjove aktiviteter at kaste sig over inden kampstart. Go To Events råder over udstyr til mere end 60 underholdende aktiviteter, som på skift vil være at finde i fanzonen fremover.

Særligt populære aktiviteter som fodbolddartskiven og fodboldfartmåleren vil som regel være sat op i zonen foran hovedindgangen til Capelli Sport Stadion, ligesom der af og til også vil være mulighed for at prøve kræfter med andre sjove aktiviteter som bumper balls eller mega bordfodbold.

Første GoToEvents Fanzone
Første gang det vil være muligt at prøve aktiviteterne af i den nye GoToEvents Fanzone vil være inden HB Køges NordicBet Liga-kamp imod Jammerbugt d. 27. februar, hvor fanzonen åbner klokken 11.30, to timer inden kick-off.

// Køb billet til HB Køge – Jammerbugt FC //

Udover aktiviteterne fra GoToEvents, vil der være gratis fastelavnsboller sponsoreret af Hammershus Bageri, mulighed for at slå katten af tønden og møde vores maskot, Svante.

Der ventes mange gæster i fanzonen, da HB Køge og Dana Lim sammen har inviteret adskillige folkeskoleelever med til kampen gennem HB Køge Inspire, så vi anbefaler folk at komme i god tid. Det er selvfølgelig gratis at komme i fanzonen, men du kan tilmelde dig dette event på Facebook, så er du sikker på at blive mindet om at komme i god tid.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for at købe varm kaffe og kakao, vand og øl samt HB Køge-merchandise i GoToEvents Fanzonen.

Senest fanzonen var åben var i forbindelse med Champions League-kampen imod Arsenal i november måned. Du kan få en fornemmelse af hvordan stemningen var i fanzonen og til kampen dengang i videoen herunder.

Capelli Sport