HB Køge ansætter rekrutteringsansvarlig til ungdom

HB Køge har ansat den 40-årige Dennis Bauer i en nyoprettet stilling som Head of Recruitment. Stillingen er en udvidelse af staben omkring klubbens nyligt opstartede ungdomsafdeling.

”Vi har hentet Dennis ind for at sætte yderligere struktur på rekrutteringen og strømline hvordan vi arbejder på både ungdoms- og seniorniveau. Vi vil gerne være sikre på, at vi arbejder med og gør tingene på den rigtige måde. Dansk pigefodbold er i rivende udvikling og det er essentielt at alt foregår struktureret. Det her er et yderligere tegn på, hvor meget vi prioriterer pige- og kvindefodbolden. I Dennis får vi en yderst kompetent og erfaren mand, der har været en del af dansk pigefodbold de sidste mange år.” siger HB Køges direktør Per Rud.

Dennis Bauer har tidligere været Talentudviklingsansvarlig for Brøndby IFs kvindeafdeling og kommer med en mangeårig fortid indenfor talentudvikling i dansk ungdomsfodbold. Bauer har allerede taget hul på arbejdet med et tæt samarbejde med flere fra klubbens seniorafdeling samt de ledende roller i ungdomsafdelingen.

Capelli Sport