Da HB Køge søndag eftermiddag på hjemmebane tørnede sammen med Fremad Amager var tilskuerne vidner til et par uheldige og ærgerlige episoder med et vandingsanlæg, der pga. blæst sendte vand ud på tilskuerpladserne, mens udeholdets fans blev mødt af lang kø i boden i deres tilskuerafsnit, stort pres på toiletterne og ringe skiltning i området.

Det er episoder som HB Køge gerne vil beklage.

”Vi lejer os ind på et halvfærdigt stadion, der fortsat er under opførelse. Adgangsvejene er derfor fortsat begrænsede, og flyttes løbende af hensyn til det igangværende byggeri. Det besværliggør skiltningen på området, og vi vil gerne beklage over for Fremad Amagers fans, at de havde en kedelig oplevelse hos os. Vi var ikke klar til at håndtere det store rykind fra Fremad Amagers fangruppe, men det har vi lært af, og vil rette op på fremadrettet. Vi forsøger virkelig at lave good hosting. Gæstetribunen bag det ene mål har vi selv betalt og opsat sammen med frivillige kræfter, mens Køge Kommune er kommet til med tre toiletter i udebaneafsnittet, udtaler  adm. direktør Per Rud”.

”Vi har en enkelt overdækket tribune, og her er det af sikkerhedshensyn desværre ikke muligt at placere udeholdets fans, men det er jo tilfældet i rigtig mange klubber i NordicBet LIGAEN. Vi er helt opmærksomme på at overdækning er noget fans ønsker, men vi er som sagt på et lejet stadion, og det gør vores muligheder begrænsede. Vi arbejder dog med parrasolløsninger indtil den store plan med overdækket tribune forhåbentligt rulles ud”.

En anden udfordring ved søndagens kamp var et vandingsanlæg, der udover at vande banen, også sendte vand ud på tilskuerpladserne pga. blæst.

”Vi arbejder på en løsning med vandingen. Systemet er lavet til et stadion med tribuner hele vejen rundt og er derfor for følsomt når det som i søndags blæser mere end normalt. Vi samarbejder med kommunen om at få løst problemet hurtigst muligt. Vi vil være kede af, hvis vi skal undlade at vande banen før kampen og i pausen, da banen hurtigt udtørrer og vi dermed mister fart i vores spil, men vi er selvfølgelig blevet meget opmærksomme på hvor generende det var i søndags og beklager meget, slutter Per Rud”.