HB Køge blev sendt på græs

Der var smil og højt humør da HB Køges førsteholdstrup mandag den 11. maj var tilbage på træningsbanen efter næsten to måneders ufrivillig coronapause.

Spillerne mødte op til en noget anden hverdag, end de har været vant til inden hjemsendelsen. Omklædningsrummene er lukket ned, så omklædning og tøjvask foregår hjemmefra, og der holdes afstand overalt. Der er etableret separate og adskilte ind- og udgange til både stadion og træningsbane, og overalt hvor spillere og trænere færdes, er der etableret en slags ensretninger i måden man færdes på.

Det til trods, så var gensynsglæden stor, og humøret højt. Og sådan skal det naturligvis også være når fodboldspillere bliver sluppet løs på en fodboldbane.

Mandagens træning bestod blandt andet af en fysisk krævende yoyo-test, og den afslørede, at spillerne ikke har ligget på den lade side i hjemsendelsesperioden. Der var overordnet set rigtig gode resultater, og testene afslørede, at spillerne er vendt tilbage i fin form. Yoyo-testen blev vundet af Oliver Sonne med Mark Gundelach, Mathias Høst som nummer to og tre samt Magnus Häuser og Liam Jordan på en delt fjerdeplads.

Efter testen var der først småspil og derefter spil til to mål.

Capelli Sport