HB Køge-ejer vil i offensiven

”Vores støtte til HB Køge er usvækket. Man kan også sige på det på en anden måde: Vi kommer til at skrue yderligere op for vores engagement de kommende år. HB Køge er en central del af vores overordnede strategi for Capelli Sport”.

Ordene kommer fra Jason Arnold, der er vicepræsident for Capelli Sport og sidder i bestyrelsen for HB Køge. Jason Arnold er samtidig højre hånd for George Altirs, der er hovedaktionær i HB Køge og manden bag Capelli Sport.

Jason Arnold fortæller, at Capelli Sport kigger ind i 2021 med optimisme.

”Først vil jeg sige, at det har været en kæmpe præstation for klubben som helhed at komme igennem 2020. Capelli Sport og George Altirs er taknemlig for alle dem, der har gjort det muligt”.

”Da han gik ind i HB Køge, understregede George Altirs, at han ville være i projektet på den lange bane. Der er sket meget de to første år, og der er ingen grund til at træde på bremsen. Klubben, Køge Kommune og det lokale erhvervsliv har taget så godt imod os. For George Altirs har det været helt afgørende, at han er blevet mødt med åbne arme”.

”Der vil ske mange ting i 2021. Både på og uden for banen. Vi jonglerer med mange bolde, og vi må ikke tabe noget på gulvet”.

”I det nye år vil vi gerne bevare det momentum, kvinderne har fået i Gjensidige Kvindeligaen. Vi vil styrke truppen hos herrerne i transfervinduet. Samtidig starter vi et nyt ungdomsprojekt op hos pigerne. Og for at understøtte disse initiativer investerer vi i mennesker, flere hænder og nye funktioner, sådan at det bliver muligt at realisere vores ambitioner om sportslig og kommerciel fremgang”.

En særlig plads

Capelli Sport er involveret i klubber, landshold og akademier over hele kloden dels gennem såkaldte tøjaftaler dels gennem ejerskab. HB Køge har en særlig plads i den struktur.

”Forretningsmæssigt handler det om at få brandet Capelli Sport ud ”og leve”. Vi vil gerne vokse i Europa og helt specifikt i Skandinavien de kommende år. Derfor er planen, at HB Køges kvinder skal spille Champions League og mændene skal op i Superligaen. Men vi skal det først, når vi er klar til det”, forklarer Jason Arnold.

”USA er stadig det største marked for os. Fortællingen om HB Køge er en vigtig for os, når vi er i dialog med de mange fodboldklubber herovre. Et ophold i en større dansk klub er interessant for de bedste spillere, fordi det kan være springbræt til Europa og endnu bedre kontrakter. På den måde hjælper vi HB Køge, ligesom HB Køge hjælper Capelli Sport. Vi vil se meget mere af den slags fremadrettet. Det er en model, der har vist sig at virke”.

”Og så er der en anden ting, jeg gerne vil have med”, siger Jason Arnold.

”At the end of the day handler alt om personlige relationer og professionalisme. Begge dele har vi fundet i HB Køge og i byen. Vi er bare blevet glade for samarejdet. Vi er fælles om ønsket om at tage det her til næste niveau. For os vil det altid handle om, hvad der er bedst for HB Køge. Det er udgangspunktet for alle beslutninger”.

Jason Arnold der er vicepræsident for Capelli Sport og bestyrelsesmedlem i HB Køge A/S.

Capelli Sport