HB Køge får snart ny hjemmeside

Efter at have lignet sig selv i ti år i træk gennemgår HBKoge.dk i øjeblikket en tiltrængt opdatering. Bag kulisserne arbejdes der i disse uger hårdt på de sidste detaljer på en nydesignet hjemmeside, der kan præsenteres inden sæsonstart.

Den nye hjemmeside vil indeholde alt det du kender fra den nuværende hjemmeside. Bare i en ny og opdateret udgave, med et mere tidssvarende design.

Derudover vil det nye HBKoge.dk indeholde en bedre og mere overskuelig oversigt over HB Køges kommende kampe, ligesom der vil blive tilknyttet en egentlig webshop med udvalgte produkter fra HB Køge og Capelli Sport. Der vil ligeledes være bedre integration til de sociale medier, ligesom også mobilsitet gøres langt mere brugervenligt og overskueligt.

Hjemmesiden er udviklet på baggrund af hårdt og frivilligt arbejde fra Helle Janniche, MarketingWorks, og Bo Eriksen, Lagerkompagniet, der desuden er bestyrelsesmedlem i HB Køge A/S. Når det nye HBKoge.dk går i luften vil det som hidtil blive administreret af Brian Romme og Jesper Nybo.

Capelli Sport