HB Køge fejrer jubilæum

Foto: www.dinosvenningsen.dk

Når der på søndag fløjtes op for HB Køges NordicBet Liga-opgør mod Hillerød Fodbold, kan svanernes herrehold fejre jubilæum. Det bliver således officiel kamp nummer 500 for klubbens herreførstehold siden etableringen i 2009.

Første officielle HB Køge-kamp var det første opgør af 2009-2010-sæsonen, hvor HB Køge spillede med i landets bedste række, dengang SAS Ligaen. Her blev det til uafgjort 1-1 imod Silkeborg IF på en lun sommerdag d. 19. juli 2009 på Herfølge Stadion.

I løbet af de foreløbigt 499 kampe er det blevet til 181 sejre, 125 uafgjorte og 193 nederlag, 672 scoringer fra Svanerne mens 673 mål er gået ind i den anden ende.

Jubilæumspriser på 2009-niveau
HB Køge mindes den første kamp og fejrer jubilæet på søndag, hvor priserne på øl, vand og pølser skrues tilbage til 2009-niveau. Og med den økonomiske udvikling gennem de seneste 14 år betyder det, at der kommer til at være masser at spare! Øl kommer således til at koste 35,- i stedet for de normale 45,-, Sodavand sælges til 15,- i stedet for 25,- og pølser/bøfsandwich sælges til 35,- stykket fremfor normalt 50,-.

Der vil derudover være mulighed for at erhverve sig en speciel spillertrøje, som aldrig før har været til salg. Også denne kan erhverves til en fordelagtig 2009-pris. Mere information om trøjen følger senere på ugen.

Flashback
Venstrebacken Morten Nielsen stod for klubbens første officielle scoring dén sommerdag tilbage i 2009, da han efter 32 minutters spil bragte svanerne foran i kampen, inden gæsternes Jesper Bech udlignede kort før tid. Auri Skarbalius, der i dag Teknisk Direktør i Capelli Sport og derfor fortsat jævnligt er at finde i HB Køge, stod i spidsen for mandskabet – men han er langt fra det eneste velkendte HB Køge-navn, der var en del af begivenheden dengang.

Følgende 11 spillere startede inde for HB Køge i klubbens første officielle kamp:
1. Lars Bjerring
2. Martin Arlofelt
3. Lasse Kronborg
4. Thomas Guldborg Christensen
6. Kenneth Sørensen
8. Sebastian Andersen
13. Henrik Toft
18. Mikkel Christoffersen
19. Emmanuel Aké
23. Morten Nielsen
26. Søren Nielsen

Følg med på HBKoge.dk i de kommende dage, hvor vi vil se tilbage på mange flere af de største kampe og mærkedage i klubbens historie.

Capelli Sport