HB Køge forlænger med kulturbærer

HB Køges topscorer Martin Koch Helsted har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, der binder den 30-årige torjäger til klubben i yderligere 2,5 år.

“Martin er en stor profil både i HB Køge og i NordicBet Ligaen, og han er en af lederskikkelserne i vores trup. Vi er derfor selvsagt meget glade for at det er lykkedes at forlænge aftalen endnu en gang”, udtaler adm. direktør Per Rud og fortsætter:

“Martin er blevet en kulturbærer hos os, og ikke kun fordi han scorer masser af mål, men fordi han samtidig arbejder stenhårdt og bidrager med en masse til fælleskabet. Han er en nøglespiller for os, og vi glæder os over også at have ham med på holdet i de kommende år, hvor han skal være med til at sparke os i Superligaen”.

Selv er Martin Koch Helsted også meget tilfreds med at have fremtiden på plads.

“Jeg vil rigtig gerne klubben, holdet og alt bag HB Køge. Jeg vil gerne være en del af fremtiden og det nye projekt med stadion og alt deromkring. Men i den grad også holdet, der er hele tiden udvikler sig. Det er gensidigt og derfor et rigtig godt match. Vi har spillerne til at ligge højere i rækken. Auri spiller noget der matcher rækken rigtig godt. Det er dejligt at få et stempel som kulturbærer, og jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere de yngre, være en rollemodel og være en, som de andre i truppen altid kan komme til”, siger hovedpersonen selv.

Martin Koch Helsted er to år i træk blevet kåret som Årets Spiller i HB Køge og har scoret 45 mål i 88 kampe for Svanerne. I denne sæson har han nettet 11 gange i 21 kampe. Han er all-time topscorer i HB Køge.

Foto: Martin Håkan / Coverganda.dk

Capelli Sport